Skocz do zawartości

problem z google

soloo

Rekomendowane odpowiedzi

witam

wiem, ze takich tematow bylo na peczki, ale coz. w koncu padlo i na mnie. moja strona istnieje jakies 3 miesiace, mimo to ciagle nie jest widoczna w goglach. dodalem ja do ich bazy linkow, ponadto dodalem ja do kilku innych duzych baz (onet itp). stronka jest zbudowana w oparciu o phpnuke. wpisalem slowa kluczowe, description, i ogolnie meta-tagi chyba sa wporzadku. moze ktos by luknal, czy czegos nie zrabalem w samym kodzie? z gory dzieki, wszelkie sugestie mile widziane. oto link do ow stronki - www.insport.pl

pozdrawiam

Witaj,

Po odpowiedzi google na pytanie "insport.pl" widać że bazy do których dodałeś stronę nie specjalnie się zindeksowały.

Nie wiem jakie słowa kluczowe Cie interesują bo w KEYWORDS masz tego naprawdę masę. W każdym razie najważniejsze powinny zawierać sie w META TITLE.

Dodaj swoją stronę do https://www.webwweb.com oraz do https://www.webwweb.pl

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

witam

dodalem swoja strone do obu serwisow. masz moze jakies rady co do najrozsadniejszego rozdysponowania punktow w webwweb.com?

ponadto nie bardzo rozumiem zasade dzialania webwweb.pl , po dodaniu swojej stronki co powinienem dalej zrobic zeby ja podpbic w rankingu?

a co do META TITLE, chodzilo ci o <title></title> czy tak jak napisales, meta tuitle, bo pierwsze slysze o takim tagu...

tak czy inaczej - wielkie dzieki za twoja odpowiedz.

pozdrawiam:]

a co do META TITLE, chodzilo ci o <title></title> czy tak jak napisales

sorka za nieścisłość - oczywiście miałem na myśli <title></title>

w obu serwisach webwweb pozycja zależy od ilości podanych punktów na słowo / frazę

Najlepiej tak dysponować punktami aby dodać sie w jak największej ilości słów i fraz ale sensownych i zgodnych z treścią strony.

Zerknij na (moim zdaniem poprawny) przykład rozplanowania słów i co najważniejsze śledź swoją konkurencję! :)

P.S. jako nieliczny naprawdę wykorzystujesz możliwości poszerzonego opisu - bardzo mnie to cieszy ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności