Skocz do zawartości

Ja również się przywitam

M_K_S

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nazywam się Artur Wygryz. Jestem współwłaścicielem strony www.dj-na-wesele.pl. Zajmuję się razem z tatą prowadzeniem imprez muzycznych typu wesela, bankiety itp. Na Wasze forum trafiłem właśnie dzięki tej stronie. Odkąd ją założyłem ilość zagranych przez nas imprez wzrosła 3 krotnie. Zainteresowałem się zatem pozycjonowaniem. Najpierw trafiłem na forum KCS a stamtąd pokierowali mnie tutaj... Mam nadzieję, że dzięki Wam nie tylko się czegoś nauczę ale także będę w stanie w najbliższym czasie komuś pomóc.

Pozdrawiam

Artur

Witaj :)

Życzę powodzenia, dam Ci dobrą rade najpierw czytaj forum, potem zadawaj pytania :) Na sam start przeczytaj przyklejone tematy ;)

staram się tak robić na każdym forum. wiem również co to opcja szukaj. Dzięki za powitanie

witaj.

fajnie wykonczona ta twoja strona :)

dzięki za ocenę i powitanie

Pozdrawiam

nie wątpiłem w nią nigdy ale nie spodziewałem się też aż takich rezultatów

Niewątpliwie duża część sukcesu tkwi w bardzo przyjaznej stronie :)

Pozdrawiam Mariusz

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Witaj,

Strona naprawdę niczego sobie ;-)

Teraz jak dobrze wypozycjonujesz to wzrośnie jeszcze kilkakrotnie.

:hi:Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka. ~ Samuel Butle. Zerknij na: Wyszczekany.pl :hi:

Widziałem już kilka stron wodzirejów. Szczerze przyznaję, że Wasza jest naprawdę jedną z lepszych. A pierwsze wrażenie ma ogromne znaczenie :D Witaj i przygotuj się na wiele nie przespanych nocy przy lekturze PiO.

Widziałem już kilka stron wodzirejów. Szczerze przyznaję, że Wasza jest naprawdę jedną z lepszych. A pierwsze wrażenie ma ogromne znaczenie :D Witaj i przygotuj się na wiele nie przespanych nocy przy lekturze PiO.

odkąd zacząłem interesować się seo moje noce najczęściej są nie przespane... Dziękuję za ciepłe słowa i życzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności