Skocz do zawartości

Serwis wakacyjny

pawele

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Sporo czytałem forum, wiele się dowiedziałem, ale jeszcze więcej przede mną. Mam nadzieję, że pokażecie mi gdzie popełniłem błędy lub zaproponujecie jakieś zmiany. Będe wdzięczny za wszystkie opinie i porady. Dzięki i trochę licze na wyrozumiałość bo pozycjonowania uczę się od kilku miesięcy.

Strona do oceny : Tanie noclegi

- Każda podstrona ma własne słowa kluczowe, opis, tytuł, nagłówek marquee h1, i statyczny nagłówek h2.

- Samoaktualizująca się codziennie mapa strony.

- wykupuje linki na allegro.

Pozdrawiam i dziękuje twórcom tego forum ;)

[url="https://www.wakacyjny.pl"][size=6]Wakacje nad morzem[/size][/url]

U mnie (IE7) napisy "cennik" i "regulamin" w poziomym menu głównym mają poucinane ostatnie litery, poza tym brakuje polskich liter - jest "strona glowna" i "dodaj oferte" - razi trochę. Ale ogólnie nawet estetyczna ta niebieska góra.

Pozdro

Pozdrawiam i zapraszam na tłoczenie płyt DVD oraz płyt CD. A także do produkcji DVD. Moderowany katalog kwantowy zaprasza również.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności