Skocz do zawartości

czy wpadajac w filtr np na slowo kluczowe nieruchomosci to rowniez wpadam w filtr na frazy dwuczlonowe z tym slowem np nieruchomosci katowice?

Marcin S.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie. Co więcej jak dostaniesz filtr na nieruchomości katowice to nie będzie go na katowice nieruchomości.

Zdecydowanie niekoniecznie jest tak jak piszesz. Moje skromne doświadczenia, to tylko kilka filtrów i zawsze pozycje na około min. 40-50 miejscu na wszystko co było ciekawe związane z daną stroną (i niekoniecznie te frazy były linkowane).

MZ

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

czy wpadajac w filtr np na slowo kluczowe nieruchomosci to rowniez wpadam w filtr na frazy dwuczlonowe z tym slowem np nieruchomosci katowice?

czy jezli wpadne w filtr na nieruchosci katowice to rowniez filrt bedzie osobno na slowa "katowice" i "nieruchomosci"?

Może być i tak i tak.

Katalog stron

SeoCafe.pl.

seocafe_mini.jpg

ja tez juz zgupialem i nic nie wiem

czy moglby sie wypowiedziec jeszcze ktos inny kto mial z tym doswiadczenie

Nie zrozumiałeś ? Może być i tak i tak.

Możesz spaść na jedną frazę, ale możesz i na wszystko i bez względu jak nazwiesz taką sytuację filtrem, czy nie filtrem. Tak jest i nie ma co deliberować dalej.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Filtr dotyka wszystkie główne frazy na które jesteś pozycjonowany: jedno , dwu, trzy a nawet 4 wyrazowe. Wylatujesz na wszystkie minimum parę set pozycji. Odwiedzalność spada niemal że do kilku odwiedzin dziennie. I tak to trwa od 3 do więcej miesięcy. Najdłużej filtrowany byłem :) - 6 miesięcy.

Filtr dotyka wszystkie główne frazy na które jesteś pozycjonowany: jedno , dwu, trzy a nawet 4 wyrazowe. Wylatujesz na wszystkie minimum parę set pozycji. Odwiedzalność spada niemal że do kilku odwiedzin dziennie. I tak to trwa od 3 do więcej miesięcy. Najdłużej filtrowany byłem :) - 6 miesięcy.

bzdura.

Filtr możesz mieć na jedną frazę, na frazy zbliżone, na kilka fraz, na frazy z danego adresu (np najwyżej w wynikach była podstrona x, wszystkie frazy z tej podstrony lecą) i zapewne mnóstwo innych odmian.

dymna.jpg

Może też trwać miesiąc - ja tak miałem. Jestem szczęśliwy, że nie mam już filtra :)

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

bzdura.

Filtr możesz mieć na jedną frazę, na frazy zbliżone, na kilka fraz, na frazy z danego adresu (np najwyżej w wynikach była podstrona x, wszystkie frazy z tej podstrony lecą) i zapewne mnóstwo innych odmian.

najpierw nazywasz coś bzdurą potem mówiąc "zapewne mnóstwo innych odmian" dopuszczasz taką możliwość.

Osobiście nie wiem co zrobić by wpaść filtr na jedną frazę, ale wiem co zrobić by wpaść w taki filtr jaki powyżej opisałem. Chętnie przeczytam o twoich doświadczeniach i zanim powiem że to bzdura najpierw to przetestuje.

najpierw nazywasz coś bzdurą potem mówiąc "zapewne mnóstwo innych odmian" dopuszczasz taką możliwość.

Osobiście nie wiem co zrobić by wpaść filtr na jedną frazę, ale wiem co zrobić by wpaść w taki filtr jaki powyżej opisałem. Chętnie przeczytam o twoich doświadczeniach i zanim powiem że to bzdura najpierw to przetestuje.

Filtr dotyka wszystkie główne frazy na które jesteś pozycjonowany

Te stwierdzenie jako rzecz pewną podaje filtr na jakiś zakres (praktycznie całość) i koniec. Ja natomiast piszę o pewnych możliwościach - jak filtr może (ale nie musi) wyglądać. Przykład jeden zresztą podałem - wypozycjonowana podstrona dostaje filtr na "wszystkie" hasła - tzn wszystkie na które jakoś sensownie wypada->podstrona pozycjonowana na te hasła.

Inny przykład: strona (główna) w top 20 np. na opony rowerowe, opony samochodowe, samochody, rowery. Filtr na opony rowerowe, pozostałe hasła - bez zmian. Jak wpaść w taki filtr? Przegiąć z linkami z anchorem "opony rowerowe", na pozostałe linkować w niewielkim stopniu.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności