Skocz do zawartości

Ile trzeba czekać na zyski (nawet najmniejsze) ?

patkle

Rekomendowane odpowiedzi

TAAA jasne, ludzie mają po 2 kierunki studiów pokończone i tyle nie zarabiają, ja doskonale wiem ile trzeba pracy i pieniędzy włożyć żeby tyle zarabiać, więc błagam, przestań ludziom bajki pieprzyć

czy ja powiedzialem, ze "jutro"?

czy ja powiedzialem, ze "za darmo"?

ja tylko mowie, ze tak mozna.

Markus Frind zalozyl plentyoffish.com i udalo mu sie zgarnac $1M w 3 miesiace. Zaden tam youtube, tylko zwykly site.

Cabbie w rok zarobil GBP 0,5M tworzac siec kilkuset go**o-stron o "jedzeniu dla Twojego ukochanego kotka, ktore mu nie zaszkodzi", z ktorych kazda srednio zarabiala 4 funty na dobe.

Sa uzytkownicy PiO, ktorzy zgarniaja po kilkadziesiat tyskow miesiecznie sprzedajac punkty linkor, linkuj, itd.

Sa i inni uzytkownicy PiO, ktorzy zamiast sprzedawac punkty pozycjonuja nimi swoje strony i zarabiaja.

Zarobic 40-80usd dziennie to nie jest cos nieosiagalnego. To raptem 120-225pln na dobe. Jesli podzielisz na godziny, to wychodzi 15-30pln za godzine. Naprawde tak duzo?

polish suicide flew 48 successful missions

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.bluehatseo.com/how-to-make-a-100-per-day/

to dla tego uzytkownika pode mna.

i zamiast wybrzydzac, ze to nie jest ladne, itd. po prostu to zrob.

a jesli taka forsa Ci smierdzi wyslij ja do dzieciakom. Tutaj masz adres: https://www.pajacyk.pl/

Dzieciakom ta forsa ani sposob jej zdobycia z pewnoscia nie zasmierdzi

jakies 40-80usd dziennie wyciagniesz bez specjalnego trudu

kiedys po godzinach jeden z moich profesorów powiedział, ze na 45. urodziny pierwszy raz w życiu zarobił w miesiąc 10.000 netto łącznie z wykładami, adwokat (nie jakiś tam prawnik - czyli radca prawny), po ukończonym Jagiellonku, od podstawówki paski za świadectwie, powiedział, że nie zna nikogo kto by bez znajomości w rodzinie zostałby przynajmniej prawnikiem

Markus Frind zalozyl plentyoffish.com i udalo mu sie zgarnac $1M w 3 miesiace. Zaden tam youtube, tylko zwykly site.

Cabbie w rok zarobil GBP 0,5M tworzac siec kilkuset go**o-stron o "jedzeniu dla Twojego ukochanego kotka, ktore mu nie zaszkodzi", z ktorych kazda srednio zarabiala 4 funty na dobe.

to jest niestety FOLKLOR przez duże F, są ludzie którzy przeżywają porażenie piorunem, ktoś niedawno dał linka na forum o ludziach którzy zarabiają duze pieniadze na prowadzeniu witryn, w komentarzach, było, że gosc miał swietny pomysł ale i tak nie mogl znalesc sponsora, jakis ruski odkupil od niego patent i robi teraz na nim miliony - taka jest Polska rzeczywistość

do tego jest potrzebne zwykle gówniane szczęście, ostatnio w TV było o zwycięzcach jakiejs prestiżowej olimpiady, jaka nagroda? staż w dużej firmie i nic poza tym, na zyski rzędu 10.000 można dopiero liczyc po wielu latach pracy, z dużym wysiłkiem

Sa uzytkownicy PiO, ktorzy zgarniaja po kilkadziesiat tyskow miesiecznie sprzedajac punkty linkor, linkuj, itd.

Sa i inni uzytkownicy PiO, ktorzy zamiast sprzedawac punkty pozycjonuja nimi swoje strony i zarabiaja.

to są tylko słowa, puste i bez pokrycia, dowody

Zarobic 40-80usd dziennie to nie jest cos nieosiagalnego. To raptem 120-225pln na dobe. Jesli podzielisz na godziny, to wychodzi 15-30pln za godzine. Naprawde tak duzo?

zdecydowanie dużo, jak skończysz szkołę to dostaniesz po głowie Cegłą Brutalnej Rzeczywistości

no bo siedzi taki i mowi, ze 30pln za godzine to duzo.

zaprosilby raz hydraulika do domu to by poczul wyzsze wyksztalcenie i stawke za godzine.

odlicz od tej stawki koszty prowadzenia działalności i dojazdów

na zyski rzędu 10.000 można dopiero liczyc po wielu latach pracy, z dużym wysiłkiem

Typowe polskie podejście już teraz chce być milionerem.

Nawet twórcy G zaczynali od pomysłu i pracy w garażu. Nikt z nich nie mail na początku biur sekretarek i innych bajerów.

przeznacz tyle czasu co oni na pisanie pierwszego kodu na stawianie stron w necie, linkowanie ich i promowanie.

tylko po jednej dziennie i zobacz za 6 miesięcy ile masz z reklam zarobku dziennie.

na zyski rzędu 10.000 można dopiero liczyc po wielu latach pracy, z dużym wysiłkiem

Typowe polskie podejście już teraz chce być milionerem.

Nawet twórcy G zaczynali od pomysłu i pracy w garażu. Nikt z nich nie mail na początku biur sekretarek i innych bajerów.

przeznacz tyle czasu co oni na pisanie pierwszego kodu na stawianie stron w necie, linkowanie ich i promowanie.

tylko po jednej dziennie i zobacz za 6 miesięcy ile masz z reklam zarobku dziennie.

Twórcy G nigdy nie zaczynali w garażu, to jest mit miły dla mas !!!

Może nie byli bogaczami ale mieli coś więcej niż pieniądze.

Mieli wykształcenie (doktoranci), wiedzę i dostęp do wszystkiego co daje uczelnia, mogli prowadzić badania, testy, pracę naukowe.

Tak powstało Google.

Co do reszty wypowiedzi się zgadzam.

Pozdrawiam

ciekawa dyskusja się wywiązała więc, żeby przybliżyć chociaż troche co poniektórym koszty dużego prezdsięwzięcia polecam przeczytać: Czy 500 tysięcy to dużo na startup w Polsce?

Największe wrażnenie zrobił na mnie Michał Sadowski z Patrz.pl... uruchomili serwis za kilkaset złotch a miesięczenie nie wydają na serwer więcej niż 2 000 zł a tylko przypominam, że już od ponad roku notują miesięcznie ruch powyżej 1 000 000 uu / miesięcznie : )

Btw co dowodzi, że jeśli sie chce to można naprawde dużo zrobić samemu i maxymanie minimalizowac koszty,

a nie jak niektórzy co sie biorą za biznes o którym nie mają pojęcia na start zatrudniają sztab ludzi: sekretarke, grafika, programiste, speca od marketinu itd... to wtedy 500 k im na kwartał może nie wystarczyć : )

pzdr

Największe wrażnenie zrobił na mnie Michał Sadowski z Patrz.pl... uruchomili serwis za kilkaset złotch a miesięczenie nie wydają na serwer więcej niż 2 000 zł a tylko przypominam, że już od ponad roku notują miesięcznie ruch powyżej 1 000 000 uu / miesięcznie : )

A na mnie nie bo wszystko zrobił sam, jaby nie umiał robić stron i uruchomiłby wszystko za kilkaset zł to wtedy by robił wrażenie:)

Dlaczego piszecie o dużych portalach? Przecież na średnich (mam na myśli 10.000 uników dziennie) też można zarobić.

Jeszcze do tematu z mojego doświadczenia dodam, że na portalu idzie więcej zarobić niż na forum.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dobra, chyba każdy o czym innym tutaj rozmawia, zatem obniżamy wymagania.

Zna ktoś kogoś, kto 'wpadł na pomysł, popracował kilka-kilkanaście godzin', i na tym zarabiał przez przynajmniej 6 miesięcy (krótki okres) po te kilka tysięcy PLN miesięczne?

Dajmy na to, że później sprzedał biznes, pomijamy też aspekt doświadczenia w danej dziedzinie.

I teraz bardzo ważne! jak już ktoś sobie taką osobę przypomni, to niech zada jej pytanie, czy ona o swoim dokonaniu myśli tak jak to tutaj jest przedstawione? a'la 'łatwa kasa, każdy głupi może ją mieć, niech tylko pomyśli...'

Zna ktoś kogoś, kto 'wpadł na pomysł, popracował kilka-kilkanaście godzin', i na tym zarabiał przez przynajmniej 6 miesięcy (krótki okres) po te kilka tysięcy PLN miesięczne?

chocby ci ludzie, ktorym place co miesiac dziesiatki tysiecy zlotych za punkty w systemach wymiany linkow.

eureka?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności