Skocz do zawartości

Zawirowania w wynikach

wojtus00

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy dobrze mi się wydaje ale Google chyba coś szykuje na dzień dzisiejszy... zawirowania w wynikach są ogromne chyba ze tylko ja mam takie szczeście że od rana wiekszosc stron skoczyla o kilka pozycji w góre?

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W/g mn ie to są tylko chilowe zawirowania bo wlecialy do top 20 wpisy z katalogów i malo wartosciowe stronki. Uwazam ze jeszcze raz sie to przetasuje

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

mi stary adres (gigadownload.boo.pl) wbił się na pierwsze miejsce - wcześniej było bardzo dobrze podlinkowane forum (forum.gigadownload.net.pl) które teraz jest na 2 miejscu... a może to update PR? :)

normalka - G ma PMS i tyle :) jak co kwartał :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Pierdolnik, Panie i Panowie. Jedna domena, żadnych chamskich spamów, od 2 lat w top5, ciągłe adwords - minus 50 pozycji na większość fraz. Na te same frazy inne, zapleczowe strony, nie ruszane od miesięcy w górę - na jedno słowo 8 stron zaplecza w top10. Wylot mocnej konkurencji również.

Inna mocna fraza - minus 30 pozycji, konkurencja stoi, ale "bilety" nie ruszane od 2 miesięcy na jedynkę, "ogrody" poza 50-tką, był top. Aliasy robione dla żartu wchodzą w serpy jak w masło.

Ja tam słabo się znam na pozycjonowaniu,

To wszystko jasne - chyba filtr, albo koniec FSB :)

Pozdrawiam Mariusz

U mnie świeża stronka (3 tyg w indeksie) z 25. miejsca daleko poza 200.

Codziennie 1 wpis w preclu + delikatnie adder do artów. Do tego doszły 3-4 linki na przyzwoitych stronkach, ale dodawane stopniowo były. Co za grzyb? FSB? Ale aż kilkaset pozycji w dół?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności