Skocz do zawartości

Zawirowania w wynikach

wojtus00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
U mnie świeża stronka (3 tyg w indeksie) z 25. miejsca daleko poza 200.

Codziennie 1 wpis w preclu + delikatnie adder do artów. Do tego doszły 3-4 linki na przyzwoitych stronkach, ale dodawane stopniowo były. Co za grzyb? FSB? Ale aż kilkaset pozycji w dół?

To chyba norma przy tak młodziutkich domenach. Powinno wrócić na swoje pozycje, lecz nikt nie jest Ci w stanie powiedzieć dokładnie za ile. Jak stronka będzie na tej pozycji się utrzymywała przez miesiąc to w takim wypadku napisz nowy temat to zobaczymy dokładniej co się dzieje z twoją stronką :)

Pozdrawiam Mariusz

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

U mnie świeża stronka (3 tyg w indeksie) z 25. miejsca daleko poza 200.

Codziennie 1 wpis w preclu + delikatnie adder do artów. Do tego doszły 3-4 linki na przyzwoitych stronkach, ale dodawane stopniowo były. Co za grzyb? FSB? Ale aż kilkaset pozycji w dół?

Tak. Powiem tak moja stronka jak miała FSB była na 4 miejscu pod słowem kurs pozycjonowania, gdy FSB się skończył spadła na 796 miejsce :) Strona spadła na te miejsce na którym powinna być bez FSB, teraz zostało Tobie tylko linkowanie i dodawanie do preselli aby się wzbić.

Powiem tak moja stronka jak miała FSB była na 4 miejscu pod słowem kurs pozycjonowania, gdy FSB się skończył spadła na 796 miejsce :)

Czyli podsumowując nie masz się czym martwić. B)

Pozdrawiam Mariusz

Lustra magazynowe - Firma "Szymkowiak" - lustra przemyslowe

sklep-nurkowy.png

Powiem tak moja stronka jak miała FSB była na 4 miejscu pod słowem kurs pozycjonowania, gdy FSB się skończył spadła na 796 miejsce :)

Czyli podsumowując nie masz się czym martwić. B)

Pozdrawiam Mariusz

Tak niema czym się martwić to jest normalne dla nowych domen.

Pierdolnik, Panie i Panowie. Jedna domena, żadnych chamskich spamów, od 2 lat w top5, ciągłe adwords - minus 50 pozycji na większość fraz. Na te same frazy inne, zapleczowe strony, nie ruszane od miesięcy w górę - na jedno słowo 8 stron zaplecza w top10. Wylot mocnej konkurencji również.

Inna mocna fraza - minus 30 pozycji, konkurencja stoi, ale "bilety" nie ruszane od 2 miesięcy na jedynkę, "ogrody" poza 50-tką, był top. Aliasy robione dla żartu wchodzą w serpy jak w masło.

U mnie spadki - wprawdzie nie duże, ale są :)

na sporo mocnych fraz widze wariacje wielkiego Grata ... normalnie jakby tsunami przeszło po wynikach w top10. Żeby było śmiesznie wszystkie "spamiarki" ożyły - mam ruchu aż miło.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Więc tak: Klient się piekli (nie dziwię się) i chce:

1. wytropić konkurencję, która Jego zdaniem spowodowała wypad z serpów. Wyjaśniam, dam radę chyba.

2. pisać do Google zażalenie :) Odwodzę Go od tego z oczywistych względów + wystawienie się na odstrzał - w top10 została druga domena (notabene, możliwa ręczna ingerencja z powodu odkrycia powiązań między stronami?).

Sens jakiś, doświadczenia, porady?

u mnie tez jedna strona wystrzelila w kosmos powyzej 50 pozycji wszystko

sa na niej reklamy adsesne, byla pozycjonowana cialge z takim samym powerem czyli bez przesady i az tu nagle bec na wszystkie frazy na 50 pozycje, konkurencje raczej wykluczam raczej ktos z googla poczul sie chyba urazony i zafiltrowal

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności