Skocz do zawartości

presell.kopernet.org awaira serwera

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety padł serwer, na którym był precelek- presell.kopernet.org. Również kopia bazy tam była (admin tak ustawił:)). Aktualnie jestem w trakcie odzyskiwania artykułów z cache Googla, bo nic innego mi nie zostało. Większą część wpisów już udało mi sie odzyskać. Jednak spora część jeszcze została. Osoby, które miały podlinkowane wpisy proszę o info to będę je odzyskiwał w pierwszej kolejności.

Jeżeli czyjegoś wpisu nie uda mi się odzyskać to przepraszam serdecznie, ale to wszytko co mogę zrobić. W przyszłości taka sytuacja nie będzie już miała miejsca, bo kopia bazy będzie zapisywana w całkiem innym miejscu.

Serwer jeszcze nie działa w pełni - trzeba ustawić mod rewrite, ale niedługo wszytko powinno wrócić do normy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności