Skocz do zawartości

GEOLINK.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

BO trzeba czytać regulaminy działów od czasu do czasu

ze względu ze temat ten ma juz sporo postów przenoszę.

jimmi

Piszę tutaj, bo w systemach nie mogę tworzyć nowych tematów, ktoś kto ma władze niech przeniesie... :)

Dziś dostałem na maila, wiadomość o:

"Witamy w pierwszym na świecie HYBRYDOWYM systemie wymiany linków.

W odpowiedzi na Ciągłe zmiany algorytmów Google.com i innych wyszukiwarek Internetowych takich jak MSN (Live.com), Yahoo!, ASK.com oraz innych powstała pierwsza prawdziwa hybryda. System sam w sobie ma niewiele wspólnego z dotychczas znanymi wszystkim systemami wymiany linków. W GeoLink.pl nie stawiamy na wymianę linków, ale na wymianę treści w których możemy umieścić swój link z własnym anchorem. Dodatkowym plusem systemu jest zwiększone bezpieczeństwo użytkowników i stron biorących udział w wymianie, w taki sposób aby zapewnić maksimum unikalności i nie wykrywalności przez boty szpiegujące, oraz stworzenie kodu, który zapewnia minimalne występowanie jakichkolwiek schematów pozwalających na zidentyfikowanie systemu."

Zalety systemu:

- Hybrydowy system wymiany linków i treści

- Własne treści przy linkach

- Stały link i zmienny anchor lub stały link i stały anchor

- Zmiana lokalizacji linka w obrębie jednego serwisu

- Różne kody HTML dla linków

- Dodanie 500 stron linkowanych zajmuje około 30s

- Bardzo prosta instalacja systemu na stronie użytkownika

- Brak stosowania klas zdefiniowanych przez system

- Bardzo prosty panel użytkownika

- Pełna kontrola nad wydatkami w systemie

- Przelewy punktowe pomiędzy użytkownikami

- Wsparcie techniczne w języku Polskim

Nie wiem czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie,

strona główna systemu jeszcze nie zindeksowana porządnie B)

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Juz sie pojawila informacja ale jak widac kategoria "systemy" jest komercyjna i geolink.pl nie ma szans :)

WYZNAWCY POZYCJONOWANIA

PROPONUJE WAM SKUTECZNĄ ALTERNATYWĘ

Pozycjonowanie dla każdego

Hehe gotuje Pozycjonerów wkrótce

Nie pozycjonuje stron nikomu więc nie mam interesu w opowiadaniu bajek.

hehe

HEHE a skad wiesz ze sie pojawiła - sam ją pisałeś :)? - dział o systemach jest moderowany i z tego co wiem nowe tematy pokazują sie dopiero po akceptacji - B) a adminy chyba jeszcze na Air SHOW :(. Ty myslisz ze czekaja az ktoś napisze o systemie by to zaakceptować - szczeg. w niedziele.

ide zobaczyc co w nim mozna popsuć :). Choć rewelacji sie nie spodziewam skoro jak Mar piszesz dostałeś to w formie spamu meilowego.

Ale regulamin zapowiada sie niezle

1. Hybrydowy system wymiany linków i treści GEOLINK jest systemem darmowym dla rozwiązań niekomercyjnych.

6. Strona dodana jako wyświetlająca linki i usunięta zostanie automatycznie zbanowana i nie jest możliwe jej dodanie przez okres 12 miesięcy.

To mi śmierdzi LINKORNEM ;)

Widze że :) bedzie sie czym bawić

$cont= getCont('https://geolink.pl/connections/podstronyFile/ ;)

Sporo podstawowych błedów choćby odwołanie się po domenie a jest na to sposób bez konieczności odwoływania się po IP by nie można było przejąć połączenia.

Inne to brak timeouta w curlu.

I nie wiem o co chodzi z tym w pliku informacyjnym.

data – katalog w którym są przechowywane pliki cecha

Co to jest cecha ? może cache ? - mam wrażenie jakby to pisał były właściciel LINKORNA :) i chciał napisac po POLSKO AMERKANSKU KESZA hahahaha 2 cecha linkorna - ja napisałem cecha nie kesza ;).

Amatorka po 3 min przeglądania. Jak ktoś nie potrafi napisać cache ani po PL ani po EN

Widze ze Twórca GeoLINK jest na PIO ;) więc może się wypowie co to ta cecha.

szook:

bardzo nam przykro ale system zostal zabezpieczony poprawnie aby uniemożliwić jakikolwiek atak i zastosowanie timeouta w tym systemie jest zupełnie nie potrzebne co tylko dowodzi braku wiedzy związanej z zagadnieniami PHP.

Jednakże bardzo dziękujemy za zainteresowanie systemem i nie widzimy najmniejszych problemów z zastosowanymi rozwiązaniami.

Ponadto znany jestes szook nie tylko w polsce i dlatego znając twoją reputacje nie zamierzamy się z tobą kłócić jak miało to przy innych systemach co szanowne obecne forum dowodzi nam to w kilku tematach oraz z uwagi na twoje słowa

ide zobaczyc co w nim mozna popsuć
.

Informacja na tym forum pojawiała się aby każdy wiedział, iż powstał nowy system na rynek Polski pod tą nazwą i tylko na tematy informacyjne będziemy odpowiadać, a jakieś kłótnie, oczernianie innych nas nie interesuje. Jeśli ktoś ma z tego przyjemność my nic na to nie poradzimy.

Odnosnie słów ja nie czepiam się słówek ale chyba dobrze zrozumiałeś co mieliśmy na myśli, a błędy w pisowni mogą pojawić się zawsze i dziękujemy za zwrócenie uwagi na błąd w pisowni.

ps. proszę adminów o połącznie tematów odnosnie naszego systemu.

Link do strony głównej systemu:

https://www.geolink.pl

Wszystkie pytania proszę zadawać na tej stronie:

https://www.forum.geolink.pl/

Hahah GeoLINK widać jak Wy znacie PHP.

Tak GeoLINK zapewne w całym UK mnie znają.

I jak widzisz przy innych systemach błedy były.

W takim razie jak jesteś pewien tego to chętnie zamontuje testowo ten system na serwerze współdzielonym i udowodnie ci że strona się nie połączy.

Błędy - literówki cecha ? to nie jest literówka cache - tylko angielsko polska wersja :).

Widzisz taka moja rola bym wykrywał takie błedy w systemach a ten jak widać jest wysoce amatorski i jego poziom jest niski.

Ile mi zapłacisz B) jak udowodnie Ci że spowoduje jego nieprawidłowe działanie po stronie USERA :( skoro jesteś taki pewien że tego nie uczynie.

I może powiesz dlaczego odnosze wrażenie iż regulamin - ten ban po ściągnieciu domeny śmierdzi mi zasadami z LINKORNA nie wspominając właśnie że tylko Paweł KOBIS/ANIOL/DIR ELITE na tym forum miał problem z napisaniem cache/kesz itp. mimo że od wielu lat był w UK.

Czyżby po tamtych sprzeczkach LINKORN tak upadł że robicie alternatywną marke :).

Tylko to dalej jest badziewie i dalej zbabolone.

A co jak na serwerze nie istnieje CURL :)? ja tam nie znalazłem alternatywy a piszesz o tym jak doskonale został system przygotowany.

DOBRA BO WIDZE ZE Z LUDZI NA PIO ROBISZ DEBILI

Widzisz Twoje cache nie, reg. NIE to co powiesz o tym

https://194.169.227.160/

https://194.169.227.158/

SYSTEM LINKOR A NA DRUGIM GEOLINK!

I widze ze juz wyslannicy z Linkorna lecą na ratunek :)

CO zmienisz IP jak kiedys co zmieniales dane na domenie jak symulowaliscie pseudo atak na LINKME.

Ja bym to do kosza wywalil watek o tym systemie i tym starym co padł!.

I kolego nie pisz mi że to przypadek ! bo to co robisz jest śmieszne.

ympans o jaka rewelacja czlowiek od LINKORNA :)

Szybko przybywacie. YMPANS a wiesz że jak na wspoldzielony bede chcial przymulic to przymule file get :)

No i co powiecie na to zblizone IP :) tych 2 systemów.

Zabawni jesteście - jedno Wam padło bo były bugi to drugi syf walicie i jeszcze piszecie o tym jak sie sprzeczac nie bedziecie. Bo o co ? prawda skoro to widac golym okiem.

I jaka odpowiedz będzie na te IP B) że to przypadek hahahahahahah

O już 160 zablokowaliscie hahaha ale spoko masa osob widziala co tam było zanim to zblokowaliscie :(.

Lecz za chwile kilka osob ktore to widzialy umieszcza screena co bylo pod 60 :). Eh jak dzieciaki jestescie a udajecie jakies koncerny.

Dobra screen z 160 skoro schowaliscie zawartość

screen.jpg

IP - widze ze nie tylko my korzystamy z tego samego hostingu, a więc dobrą firmę wybraliśmy jeśli jeszcze jakiś system z niego korzysta - jak dobrze popatrzysz zobaczysz na jakich serwerach stoimi wiec dyskusja jest zbędna

na pozostałe twoje kwestie nie będę się wypowiadał gdyż jak już podałem będziemy tu tylko podawać informacje odnośnie systemu i wybacz nam choć pewnie będziesz szukał dziury w całym nie będziemy tu rozpoczynali jakiś dyskusji do niczego nie prowadzących, jesli masz uwagi co do systemu pisz to na naszym forum lub postaw swój system i wtedy wrócimy do dyskusji bo krytykować jest łatwo, a samemu coś wypracować to już trudniej.

odpowiedzi na cześć pytań oczywiście tych rzeczowych będzie umieszczana na naszym forum, a nie na innych forach - chcemy aby wszyscy mieli do nich dostęp.

Link do strony głównej systemu:

https://www.geolink.pl

Wszystkie pytania proszę zadawać na tej stronie:

https://www.forum.geolink.pl/

tak i dziwnym trafem po 3 min jak napisalem co siedzi na tamtym IP nagle zniknelo. Co zaskoczenie że z ludzi na PIO nie tak łatwo zrobić debili.

Ja jestem za tym żeby ci wywalili oba wątki o systemach bo tylko ściemniasz. Tak samo jak wszystkie klonowane NICKI.

GEOLINK czy Ty sądzisz że na PIO tacy debile siedzą których mozesz krecić o tym jaki to przypadek że na sąsiadujacych IP siedzi ORN.PL a za chwile znika ;) zawartosc tego co tam bylo.

I jakich Ty wartościowych dyskusji oczekujesz (vel ile nicków już mam wymienic!) skoro Marowi spamujecie meila !.

Forum jest po to by wypowiadac swoje oceny a wątek dotyczy tego o to systemu wiec pisze co mam do powiedzienia.

A do powiedzenia mam tyle. Śmierdzi LINKORNEM po całej linii i nie tylko po IP ale tym cechu ;) jak i pkt. regulaminu.

Tzn akurat nie, bo system cachuje. Ale zanim nastąpi timeout systemowy zalezny od konfugiracji serwera to może ilość procesów które wiszą tak wzrosnąć że po 40 odslonach nagle pojawi się że serwis jest przeładowany - jak pamietam chyba error 503.

W sumie nie bede z nimi też dyskutował bo to zbedna dyskusja. Wiadomo co kryje ten system na screenie i po treści więc userzy mają juz doswiadczenie po LINKORNIE jak to sie sprzedawal na allegro pozniej okazalo sie ze juz byl sprzedany, pozniej padaczka a teraz pseudo nowy produkt.

Szooku a może jakieś "konkretne konkrety", a nie takie wodolejstwo jak przy dziurze w linkornie. System miałby być "be" tylko dlatego, że robi go Kobis & company? To za mało. Jesteś niestety nieobiektywny i to każdy na forum wie. Dlatego jak chcesz zgnoić nowy system, to wal konkretami.

Eksperyment Discover.pl

Yeden nieobiektywny - daj powod i przyklad jaki system chronie ? gdy znajde BUGA wskaż mi jakieś bezpośrednie powiazania z jakims systemem nie w sensie bo znam!. Bo wlascicieli systemów po party zna ponad 60 osób ;). A czy w innych jak znajde bugi to o nich pisze. Poczytaj sobie nawet temat weblinka i art. na sempo.pl względem identyfikacji systemu po klasie takiego jak linkuj,linkor,eweblink.

Wiec w takim razie w stosunku do którego jestem nieobiektywny ;).

Yeden znasz sie na PHP to zapewne wiesz ze przy LINKORNIE nie było zadnego wodolejstwa bo kilka osób to sobie sprawdziło i potwierdziło

Yeden odwolanie po domenie pozwala mi przejąć wszystko wysyłane GETEM na serwerach wspoldzielonych.

Tak samo przejełem gety weblinka :).

Po sciagnieciu tych informacji moge isc dalej ale szczeg. nie podam bo nie jestem jakims ich audytorem.

Ja wiem ze moge.

I Yeden nie chodzi o to - bo błedy są i to banalne nadal.

Problem w tym że ktoś robi z userów PIO debili podszywając się pod niby nowy twór.

Jakich konkretów oczekujesz - odwołanie sie po nazwie domeny wystarczy i przejęcie getów ? czy zbyt mało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności