Skocz do zawartości

GEOLINK.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

mnie w geolinku przeraza najbardziej:

+ Domeny: 33

+ Podstrony: 31789

Niby bym cos dodal i potestowal ale obawiam sie ze linki z 33 domen nie pozwola mi nawet na wypozycjonowanie "wypas owiec w bieszczadach"..

Czy sa jakies informacje o zapleczu systemowym? W przypadku weblinka nie bylo powiedziane ile tego jest ale chociaz bylo wiadomo ze cos.. :/

Wg mnie

plusy za prosty panel administracyjny oraz tutorial. Minusy za brak dokumentacji i fatalny! template :rolleyes:

Czy ktos wie skad sie wziela nazwa hybrydowy? Mi najbardziej sie kojarzy to z najnowsza baza danych IBM DB2. Ale raczej inni firma stoi za systemem :rolleyes:

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

idolw nie zaluj - aukcja byla picem na wode. Przebiłem stawke 20 K i nikt dalej nie poszedl nastepnie wystawca wycofał moja oferte to i ja zglosilem naruszenie do allegro i aukcja zostala zamknieta.

Pic na wode - bowiem niby sprzedawal to Paweł Kobis wlasciciel Linkorna a pozniej pisal ze system sprzedany zostal 6 msc wczesniej. Wiec jakim cudem system trafil na aukcje ;).

Tak czy tak ja tam sobie już ani Linkornem ani tym geo czymś nie bede zawracal głowy bo szkoda szukać w tym nawet bledów - nie rokuje by to coś z takim podejsciem do tematu osiągneło jakiś cukces.

idolw nie zaluj - aukcja byla picem na wode. Przebiłem stawke 20 K i nikt dalej nie poszedl nastepnie wystawca wycofał moja oferte to i ja zglosilem naruszenie do allegro i aukcja zostala zamknieta.

no i co z tego? chetnie bym zaplacil 50-70k za to. w miesiac by sie to zwrocilo z samej sprzedazy punktow. a to, ze dla zarobieni 250k zaplacilem 50-70k bo system by po 2-4 miesiacach padl to nie ma dla mnie znaczenia !!!

polish suicide flew 48 successful missions

idolw nie chodzi o to czy by Ci sie zwrocilo tylko o to że sprzedazy nie było z tytułu aukcji !!!.

Idolw to postaw system - 2-3 programistów , gość od seo , inwestycja w marne zaplecze na start, dobra promocja i masz system na którym nie musisz zarabiać tylko na punktach.

Stabilny, szybki, bezpieczny, skuteczny - czyli narzędzie którego brakuje obecnie na rynku.

Stabilny, szybki, bezpieczny, skuteczny - czyli narzędzie którego brakuje obecnie na rynku.
taki bedzie tylko wtedy jak bedzie Twoj.
Idolw to postaw system - 2-3 programistów , gość od seo , inwestycja w marne zaplecze na start, dobra promocja i masz system na którym nie musisz zarabiać tylko na punktach.

trzeba to rozwazyc. choc chetniej bym kupil cos juz istniejacego do natychmiastowego wykorzystania :)

Ciekawe kto by kupowal biggrin.gif Nie masz pojecia o czym mowisz

heh, zyjemy w innych swiatach widocznie.

polish suicide flew 48 successful missions

No tak, ale Wasze kryteria oceny są troszku dziwne. Kogo obchodzi właściciel systemu? System ma spore predyspozycje by być dobrym, ale część Was odcina mu skrzydła już na starcie, przy okazji zachowując się jak bezmózgie lemingi. Nie słuchać nikogo tylko testować :) Wyróbcie sobie własną opinię na podstawie doświadczeń, a nie na podstawie gadki która ma niewiele wspólnego z działaniem systemu. A ilość domen zalezy od użytkowników, każdy system cienko zaczynał, bez jaj, jeśli się sprawdzi wyrobi sobie markę i będzie można zaobserwować stały przypływ domen jak w każdym innym. Minusem rzeczywiście jest szata graficzna systemu, na pewno nie pomaga.

Przecież można powrzucać spamiki z weblinka tez tutaj i zobaczyć co się stanie - mają być stałe linki, zabezpieczony przed wykryciem przez jakieś skrypty już na starcie (tak ze kolega z forum nie pokaże wszystkim twoich spamików, fakt, e-weblink też tak już ma, ale jednak), site 2k max, tylko podstrony bez si - przecież to duzo plusow, które pozwalają zgnębić linkujpro jak trzeba, dobra alternatywa.

Nie będę wychwalał, bo sam dopiero testuję, ale liczy się to czym system może być biorąc pod uwagę jego mozliwości.

I teraz od razu do poniżej ;p Nie jestem powiązany z tym systemem, ale na nerwy mi działa jak ktoś napisze , a trzydzieści osób robi echo. Jak czytałem wcześniej na forum : testy,testy, testy :) i wtedy opinia.

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

trzeba to rozwazyc. choc chetniej bym kupil cos juz istniejacego do natychmiastowego wykorzystania :)

A co rank1.info nie wypalil? :)
pozycjonuj.png

A co rank1.info nie wypalil? :P

System bez kilkuset domen "na dzień dobry" jest praktycznie bez szans na szybki rozwój. Ktoś kto nie ma lub nie jest w stanie przyciągnąć dostatecznej liczby domen na otwarcie, jest po prostu mało wiarygodny i od razu wiadomo, że liczy na pokemonów :)

A rank1.info (przynajmniej działa? bo nie chce mi się sprawdzać) jest "odpicowany" w przeciwieństwie do geo z błędami ortograficznymi.

Tia, orty wprawdzie nie stanowią o sile systemu, ale orty w kodzie php to mogą duuużo :)

jimmi, sam bym nie pomyślał, że dostanę bana za nieczytanie regulaminu. Człowiek uczy się na błędach, a czasami przestrzeganie netykiety nie wystarcza :) Życie, ale rzeczywiście dodając system można poczytać jak to się robi.

Edit:Błędy w kodzie - konkrety proszę :)

Content is Dead.

Community is King Now

System wymiany linków stałych? Tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności