Skocz do zawartości

GEOLINK.pl

Mar

Rekomendowane odpowiedzi

trzeba to rozwazyc. choc chetniej bym kupil cos juz istniejacego do natychmiastowego wykorzystania

do natychmiastowego oszukiwania chyba

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

posiadanie kazdego systemu daje olbrzymie pole do naduzyc

wszystko zalezy tylko od adminow oraz zarzadzajacych systemem i ich podejscia do samego systemu

co oczywiscie nie oznacza ze wszyscy oszukuja

:]

Używaj Cuilla i Hakii

wszystko zalezy tylko od adminow oraz zarzadzajacych systemem i ich podejscia do samego systemu

1. skad sie biora dodatkowe punkty z systemu partnerskiego?

2. czy myslisz, ze tych dodatkowych 5-20% to wszystko co zabieraja Twojej stronie?

mysle, ze wszystko zalezy od definicji oszukiwania.

polish suicide flew 48 successful missions

przecież wartość punktu jest umowna, to nie to samo co np. dawniej wartość pieniądza która była przeliczana na wartość zgromadzonego złota.

oszukiwanie w systemie to np. podmiana linka na inny przez administratora jak pozycjonowana jest jego konkurencja, naliczanie punktów według własnego uznania różnym użytkownikom.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

punkt regulaminu PIO odnosnie systemów:

Od dziś za niemerytoryczne wypowiedzi, oszczerstwa, oczernianie itp nachalne reklamowanie systemów 10 dni bez możliwości wypowiedzi i zmiana stopki na pustą lub na jakąś z akcją społeczną, charytatywną wedle uznania adminów i moderatorów.

Na tym forum nie ma miejsca na opluwanie się, oczerniania itp.

Mam nadzieję że w oczernianiu konkurencyjnych systemów nie biorą udziału osoby odpowiedzialne za systemy.

jednak widze ze nie jest to przestrzegane i to nie pierwszy raz, gdyż na chwile obecna widze ze dyskusja w temacie systemu który reprezentuje zeszła na boczny tor (nie tylko w tym) i niestety powinna odbywać się w innym dziale: POGADUSZKI, a większość postów winna trafić do kosza lub być przeniesiona do tematów innych systemów - ale nie ja tu jestem adminem, więc pewnie się myle.

Idolw - nie oglaszaj sie na PIO gdyz wielu tu jest tylko po to aby

zobaczyc co w nim mozna popsuć
:)

Odnosnie grafiki - taka ma być i tak ma wyglądać strona, choć nie wszystkim może sie podobać

na pozostałe rzeczy nie będę się wypowiadał, gdyż nie ma sensu bo też pewnie my jesteśmy odpowiedzialni za całe zło tego świata: JAK PODAŁEM PYTANIA PROSZĘ ZADAWAĆ NA FORUM NASZEGO SYSTEMU - gdyż tutaj nie będą padały na nie odpowiedzi.

Dla osób chcących nas jednak przetestować tutaj jest informacja o naszym systemie https://www.forum.geolink.pl/viewtopic.php?id=2 gdyż zgodnie z regulaminem tego forum nie została pokazana i temat trafił do kosza (wiem moja wina, ale tak czasami bywa), a pojawił się inny początek niż miał być.

To tyle na dzisiaj po 2 dniowej przerwie zgodnie z regulaminem.

Link do strony głównej systemu:

https://www.geolink.pl

Wszystkie pytania proszę zadawać na tej stronie:

https://www.forum.geolink.pl/

oszukiwanie w systemie to np. podmiana linka na inny przez administratora jak pozycjonowana jest jego konkurencja, naliczanie punktów według własnego uznania różnym użytkownikom.

czy sprzedaz punktow jest oszukiwaniem?

czy zabieranie wiecej niz potrzeba na program partnerski jest oszukiwaniem?

akademicka dyskusja :P

przecież wartość punktu jest umowna, to nie to samo co np. dawniej wartość pieniądza która była przeliczana na wartość zgromadzonego złota.

oczywiscie. z tym, ze zazwyczaj tylko 1 ze stron zna dokladnie tresc tej umowy :)

Idolw - nie oglaszaj sie na PIO gdyz wielu tu jest tylko po to aby

nie mam co oglaszac. 18 miesiecy temu w czyims imieniu oglosilem i stracilem reputacje. dlatego teraz moge wszystkim ublizac :)

polish suicide flew 48 successful missions

Idolw edytuj swój post a nie pisz jeden po drugim...

GeoLink.pl masz racje ze sie z tego wątku zrobił totalny offtop.

jeszcze raz proszę o merytoryczne wypowiedzi bo zacytowany fragment regulaminu będzie używany w całej rozciągłości

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Co to za system który swoją stronę główną postawił na szablonie !?

Amatorszczyzna...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności