Skocz do zawartości

Dodawarki?

psyku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie. Od jakiegoś czasu pozycjonuje strone. Obecnie z braku czasu chce sie przerzucic na jakis "automat". Poczytałem troche i zastanawiam sie miedzy:

linkseo.pl

dodawarka.info

submiter.pl.

Dwa pierwsze wyprobowałem, linki niby dodają. Skonczyły mi sie "darmowe" punkty i zastanawiam sie na wykupiniem nowych. CZY WARTO??, a jesli tak to gdzie??

Przeczytałem równiez o programie sprytne pozycjonowanie. Czy ktos ma juz jakies opinie na temat niego??

z góry dziekuej i pozdrawiam

sprytne pozycjonowanie

Sprytne katalogowanie chyba ;) Polecam ten program. Natomiast Addera bym chyba nie kupił po raz drugi (nie włączam spamowania for, może z tym byłyby lepsze efekty, ale nie podoba mi się ta opcja; nie testowałem też wersji 5). Innych dodawarek nie używałem, ale pewne nie są wiele lepsze, bo Adder dodaje całkiem dobrze, tylko niewiele to daje. Moim zdaniem czas przeznaczony skonfigurowanie dodawarki lepiej wykorzystać choćby na dodanie strony do kilku na prawdę dobrych katalogów.

ok, wszystko jasne, chyba kupie ten program, a swoja droga chyba linkseo.pl tez zostawie ;)

Mam jeszcze takie pytanie odnośnie pozycjonowania a nie chce pisać osobnego posta:

pozycjonuje generalnie na 6 fraz

dodaje codziennie do 6ciu katalogów po dwa linki.Nie za mało troche??

Jak to jest z PR katalogów, zacząłem od PR3 i na razie sie tego trzymam??

I jak to jest z qlWebami?? opłaca sie do nich dodawać czy nie, bo słyszałem juz różne wersje??

dzieki jeszcze raz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności