Skocz do zawartości

promocja home.pl

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Od godziny 15.30 dnia dzisiejszego (03.09.2007) trwa nowa promocja home.pl

Można sobie za 50,10 PLN netto wziąć najtańszy serwer. Jest niby napisane, że 10 groszy, ale to za 10 miesięcy... za pozostałe 2 liczą sobie 50 zeta ;) Tak czy inaczej, opłaca się wziąć dodatkowy serwerek, albo i kilka. Te droższe kosztują 100,10 oraz 150,10 PLN netto / rok.

Domenę można wziac niestety tylko jedna i to tylko w przypadku prowadzenia dzialalnosci gospodarczej. Do serwera, mimo promocji, dostaje się kupon Google AdWords. Promocja trwa do wyczerpania limitu 1000 serwerów. Domen jest chyba 10,000.

PS. Jeśli ktoś jakimś cudem nie ma konta na home.pl i nie ma kogo wpisać w pole osoby polecającej to może wpisać mnie :) (konto:lesniak) ;)

PS2. Jeśli moderatorowi nie spodoba się pierwszy PS to może zrobić "usuń" ;)

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dodatkowo otrzymasz gratis kupon Google Adwords o wartości 200 zł do wykorzystania na promocję Twojej strony w Internecie!

No to czuje, ze jutro juz nie bedzie kont... A kupony na allegro po 10 zł beda pewnie ;) hehe

promocje się nie łączą :) albo to albo to

404.tf

Idealnie bo za 5 dni kończy mi się abonament na ślimaku w Progreso.

PS. Jeśli ktoś jakimś cudem nie ma konta na home.pl i nie ma kogo wpisać w pole osoby polecającej to może wpisać mnie ;) (konto:lesniak) :)

No to masz 'gifta' ode mnie ;)

hehe dobre, ale czegoś nie rozumiem, jak chciałbym miec konto Business Starter na 10 miesięcy to płacę 10gr i po sprawie? po potem zostają jeszcze 2 miesiące ale za 50zł, czyli za rok płacę 50,10zł mogę ale nie muszę tego zapłacić?

Mógł by mi ktoś to wytłumaczyć?

7. Uczestnik promocji zobowiązuje się nie wypowiadać umowy w okresie 12 miesięcy od dnia zawarcia umowy. W przypadku wypowiedzenia umowy przez uczestnika promocji przed upływem ww. okresu, bez wskazania przyczyny lub z przyczyn niezależnych od home.pl, uczestnik promocji będzie zobowiązany zapłacić home.pl, na jego wezwanie, odszkodowanie w kwocie stanowiącej różnicę pomiędzy wynagrodzeniem cennikowym za daną usługę, wynikającym z cennika obowiązującego w dniu zawarcia umowy, a promocyjną kwotą wynagrodzenia home.pl. Odszkodowanie to będzie ustalane proporcjonalnie do okresu trwania umowy na zasadach promocyjnych.

Pzdr

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Wiadomo, ze nie jest to całe 200 PLN, bo za aktywacje konta Google pobiera 20 PLN i dodatkowo chyba 40 PLN jeśli wybiera się płatność przelewem a nie obciążenie karty kredytowej. Zostaje więc albo 180 PLN albo 140 PLN. Ale zawsze to jest coś. Już nawet nie chodzi o to Google AdWords, ale o dodatkowy serwer za 5 dyszek netto.

@Tomahawk, mój znajomy tydzień temu wykupił serwer i cieszył się, że "tylko" 151 netto, podczas gdy normalna cena to 300. Mało brakowało i też bym kupił za 151. Jestem stówkę do przodu... pójdzie pewnie na browary ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności