Skocz do zawartości

promocja home.pl

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, rozumiem,

Tylko że ja ten serwer miałem na siebie. A teraz mam firmę. Czy mogę założyć nowy serwer na moją firmę?

Skuteczne pozycjonowanie stron www: M40.pl - Agencja interaktywna specjalizująca się w pozycjonowaniu stron internetowych.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakby ktoś kupował domene i serwer w promocji to radzę się spojrzeć na kwoty bo mi wygenerowało serwer OK ale domenę za 50zł.

Zmienili bez problemu ale....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

https://home.pl/promocje/10lat/regulamin

§4 Uczestnicy

1. Uczestnikami promocji mogą być pełnoletnie osoby fizyczne lub firmy posiadające osobowość prawną, które:

*

dokonają w okresie trwania promocji zamówienia konta typu Business Starter, Business Server lub Business Server PRO,

*

w chwili składania zamówienia zaznaczą stosowną opcję uwzględniającą udział danego konta w promocji,

*

w momencie rozpoczęcia promocji nie posiadały i nie użytkowały kont typu Business Starter, Business Server lub Business Server PRO,

*

dokonają terminowej płatności abonamentu rocznego za zamówione konto, nie później jednak jak do czternastego dnia od zakończenia promocji, dla zamówień złożonych w ostatnim dniu jej trwania.

2. Uczestnictwo w promocji osób niepełnoletnich możliwe jest jedynie po wcześniejszym uzyskaniu przez nie zgody rodziców lub opiekunów.

3. Z udziału w promocji wyłączeni są pracownicy Organizatora oraz członkowie ich najbliższych rodzin.

To jest odnośnie serwerów.

Na domeny trzeba firmę :)

(L)

A czy komuś udało się opłacić już domenę z 0.10 zł ?

Ja cały czas otrzymuję info Niestety, transakcja nie została przyjęta.

Mi się udało ale tylko przelewem, elektronicznie nie chciał, przypuszczam ze z tego powodu że platnosc.pl pobiera 30 groszy prowizji, a kwota do zapłacenia była 12 groszy :)

Ciekawe ile jeszcze tych serwerów im zostało. Wiadomo, że 10,000 domen wolniej zejdzie niż 1,000 serwerów, głownie z powodu kuponu AdWords. Już prawie 2 doby, myślę, że jeszcze ze 2 i finito. A swoją drogą, czy można zarejestrować 2 konta AdWords przy płatności tą samą kartą kredytową?

@Carnagge dzięki za poleconego :)

dzwonilem do nich, nie mozna oplacic 12 groszy z platnosci.pl dlatego eletronicznie nie dziala, musisz zrobic przelew normalny. ja w sumie dolozylem sobie serwerek, w koncu kupon za 200 piechota nie chodzi..... przydalaby mi sie druga firma ;) bo na jedna mozna tylko jeden serwer kupic nie?

ps. niezle punktow kolego zgarniesz, podalem cie tez jako polecajacego ;) warto zapodowac takie newsy heheh. no ale normalnie na home.pl nawet bym nie wszedl....

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Wiedziałem, że gdzie jak gdzie, ale na PiO będzie dużo chętnych. Nawet bez kuponu AdWords atrakcyjna oferta. Za taka cenę dodatkowy serwer na osobnym IP... głupio nie skorzystać.

Z tymi płatnościami to bez sensu zrobili. Mogliby choć napisać w regulaminie lub opisie promocji, że aby kupić domenę za 12gr brutto to trzeba opłacić zwykłym przelewem.

To można w końcu wziąć w promocji i serwer i domenę?

@Pandha dzięki

PS. Większość Polaków, zwłaszcza tych starych, ma taką mentalność, że woleliby sami trochę stracić, ale żeby ludzie wokół stracili dużo więcej. Zazdrość i chęć dosrania innym na każdym kroku. Piszę to dlatego, że szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się tylu osób, które biorąc serwer od tak wpiszą refa. Dobrze, że tutaj, na PiO, nie trafia ta zakompleksiona część społeczeństwa.

To by było na tyle jeśli chodzi o moje przemyślenia. To chyba przez tę jesienną pogodę... :)

Lesiu, heh ja bym na to spojrzal inaczej - mysle, ze sytuacja bylaby inna gdyby problem dotyczyl pozycjonowania (np. ref dla systemu wymiany linkow) - obym sie mylil, ale mysle, ze malo kto by wpisal twoj ref w takiej sytuacji :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

szczerze to zawsze jest taka mysl, kur. dlaczego on ma miec lepiej niz ja? w koncu w kazdym z nas jest odrobina polaka hehe.

mysle, ze sytuacja bylaby inna gdyby problem dotyczyl pozycjonowania (np. ref dla systemu wymiany linkow)

oczywiscie ze bylaby inna, w koncu to byloby pomaganie konkurencji a nikt normalny tego nie robi, nie?

mozna brac serwer i domene w promocji, bo w sumie wzialem i wszystko ok

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności