Skocz do zawartości

promocja home.pl

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dobrze, że mam w rodzinie dobrych prawników. Dowiem się czy warto w ogóle walczyć o to z home i czy lepiej nie olać. Z drugiej strony dodatkowe 2 lata (razem 3) hostingu to nie byle co.

I co, chcesz być 3 lata pod rząd w firmie która mówiąc kolokwialnie Cię "wydymała"? Pomyśl, poczekali aż z Twojego polecenia zbierze się dużo refów i Ci wyłączyli, mogli to zrobić na początku ale dla większego zysku odczekali ~2 dni żeby więcej nachapać :/

404.tf

LOL, jaki ten ich panel klienta dziwny. W liście moich usług wyświetlone są wszystkie konta założone przez klientów z polecenia... 19 serwerów z moim refem i takie akcje...

Jeszcze takie pytanko do tych co opłacili sobie swój serwer w promocji: czy dostaliscie te drobne punkty za oplacenie swojej uslugi?

Edit: już widze, za to tez nie ma pkt.

dzisiaj mi wysłali fakturke z podkładką pod mysz, lekko się zdziwiłem gdyż opłaciłem sobie z punktów a tutaj kwota ponad 260 zł. Napisałem do nich okazało się ze przekroczyłem limit pojemności konta i w trosce o dobro automatycznie mi je przeksztalcili na buisness server (bez zadnego zapytania).

Na szczęscie rozmowa z konsultantem i usuniecie paru plików spowodowała ze wróciłem do swojego business starter.

z ciekawości zarejestrowałem sobie Business Server PRO, bo Superhost za podobne parametrami konto wystawił mi fakturę 300zł netto :P - wszystko byłoby ładnie pięknie, bo i tak klienci mi to opłacają, ale ni hu... nie było miesiąca, czy nawet dwóch tygodni żeby ich s78 chodził bez problemów i mam dość jazdy i wiszenia na słuchawce :P

No ale tak - w Superhost mam fajniutki (przynajmniej się przyzwyczaiłem) Cpanel, a w home jakieś cuda :) Nawet domeny samemu podpiąć nie można :D Mam 21 serwisów na jednym koncie hostingowym - niema problemów w home.pl żeby zrobić to w podobny sposób? Na razie 40min ślęczałem i mnie już home wkurza :D Nie chce już mieć nic wspólnego z superhostem :P

z ciekawości zarejestrowałem sobie Business Server PRO, bo Superhost za podobne parametrami konto wystawił mi fakturę 300zł netto :P - wszystko byłoby ładnie pięknie, bo i tak klienci mi to opłacają, ale ni hu... nie było miesiąca, czy nawet dwóch tygodni żeby ich s78 chodził bez problemów i mam dość jazdy i wiszenia na słuchawce :P

No ale tak - w Superhost mam fajniutki (przynajmniej się przyzwyczaiłem) Cpanel, a w home jakieś cuda :) Nawet domeny samemu podpiąć nie można :D Mam 21 serwisów na jednym koncie hostingowym - niema problemów w home.pl żeby zrobić to w podobny sposób? Na razie 40min ślęczałem i mnie już home wkurza :D Nie chce już mieć nic wspólnego z superhostem :P

W home zapłacisz za takie konto jeszcze więcej, przecież to tylko promocja na pierwszy rok ;)

Jak cPanel jest fajny to mało paneli widzialeś ;)

404.tf

Z tymi kontami to tak jak pisale, wszystko za pieknie wyglada, dobry serwer, 200 zł na adwords i jeszcze punkty... Zalozylem 2 konta, jedno z polecenia poprzedniego, a punktów 0... zrozumieli swój blad. Tak czy siak promocja bardzo fajna... Zauwazylem reakcje konkurecji, nagle kazdy ma jakies promocje :) To dobry znak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności