Skocz do zawartości

promocja home.pl

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tam gdzies widzialem przewinela sie rozmowa nt. netpuntkow i regulaminu.

Na stronie https://home.pl/netpunkty/regulamin

punkt 6ty

"W Programie biorą udział wyłącznie usługi opłacane na warunkach ogólnych, nie biorące udział w innych promocjach i akcjach, chyba, że ich Regulamin stanowi inaczej."

dlatego blednie dostales punkty :)

pozycjonuj.png

jedynym mankamentem w home jest wlasnie podpinanie domen zarejestrowanych u innych operatorow... niestety nie ma mozliwosci zrobienia tego przez panel, do reszty mozna sie w miare szybko przyzwyczaic

No ale ok - domenę podpiął mi już ktoś z home. I co dalej chce zrobić:

1. Utworzyć katalog np. ./Strona1/

2. Przekierować/podpiąć domenę www.strona1.pl do katalogu /strona1/

3. Utworzyć konto ftp.strona1.pl przypisane do katalogu /strona1/

4. Utworzyć maile w domenie strona1.pl

Na razie kręcę się tylko po panelu i szlag mnie trafia. To jak przesiąść się z Windowsa na MAC OS :) Jak sobie poradzić z ad.1-3?

Ja już 2 podkładki z home mam, ciekawe co teraz przyjdzie.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

PS. Jeśli ktoś jakimś cudem nie ma konta na home.pl i nie ma kogo wpisać w pole osoby polecającej to może wpisać mnie ;) (konto:lesniak) ;)

masz bonusa odemnie:P

a tak poza tym to odniosłem dziwne wrażenie że kod adwordsa był mi juz pokazany zanim oplaciłem hosting... ale może tylko mi sie to wydawało :D

Kupiłem sobie od home dwa vouchery Adwords 200zł w cenie 50zł netto sztuka !!!

Gratis dostałem hostink :)

Teraz mam dwa serwerki do zagospodarowania. Strach na nich cokolwiek umieszczać żeby przypadkiem zbyt dużego obciążenia nie wygenerować :/

PS. Kiedyś było tak, że każdą fakturę przysyłali osobno. W każdej przesyłce gazetka, podkładka pod myszkę itp. Dzisiaj dostałem dwie faktury w jednej kopercie i bez żadnego prezentu :) Albo mnie home nie lubi albo tnie koszty !!!

A ja dostałem podkładkę

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

PS. Kiedyś było tak, że każdą fakturę przysyłali osobno. W każdej przesyłce gazetka, podkładka pod myszkę itp. Dzisiaj dostałem dwie faktury w jednej kopercie i bez żadnego prezentu ohmy.gif Albo mnie home nie lubi albo tnie koszty wink.gif

Ja tydzień temu dostałem kopertę :P, dwie broszurki (ciekawe dosyć ;) ), fakturkę oraz podkładkę pod mysz.

Bardzo fajna ta podkładka :P.

Można powiedzieć że był to prezent od świętego Mikołaja bo zdecydowałem nie skorzystać z usługi home.pl

Wczoraj rano zadzwoniła do mnie pani Ania z firmy Home.pl z zapytaniem czy jestem zainteresowany opłatą za usługę.

Mnie jakoś starsze panie (w okolicy 30-tki) nie kręcą więc jakby ktoś chciał nr do tej pani to zapraszam na PM :).

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności