Skocz do zawartości

Kopia DMOZ-a

qazy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnosnie kopii DMOZ-a. Czy jak zainstaluje srypt w podkatalogu swojego wlasciwego serwisu i normalnie dam linki do tego podkalagu ze swoich wszystkich stronek serwisu to Google zaindeksuje nowe strony (kopie DMOZ)? Bo jakis czas temu tak zrobilem i tylko strone glowna DMOZa mi zaindeksowalo. Moze to wina dynamicznych linkow? I przy okazji znacie moze adresik do jakiegos skryptu DMOZ ze statycznymi linkami? Wiem,ze jest taki temat na tym forum w dziale "Wymiana linkow", ale tamten skrypt ze statycznymi linkami na moim serwerze sie wiesza.

Z gory dzieki za pomoc.

A i moze jeszcze jedno pytanko:) Potrzebuje jakis dobry adres darmowego hostingu obslugujacego PHP bez ograniczen. Bede wdzieczny za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności