Skocz do zawartości

voucher google - problem

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dostałem voucher google, więc założyłem nowe konto w adwordsie potem wpisałem dane karty kredytowej po czym wpisałem kod kuponu, wszystko zostało ładnie zrobione, do mojego konta zostało dopisane 191zł, i odejeło mi 20zł(czyli opłata), na samym dole pisze mi tak:

Bilans pozostałych środków na dzisiaj, 04-09-2007 Pomoc
PLN 171,13

a wyżej u góry pisze:

Pozostałe środki na koncie: 0,00 -  Dokonaj płatności

i u samej góry alert google:

Środki z przedpłaty w programie AdWords zostały wyczerpane.
Wstrzymaliśmy wyświetlanie reklam do chwili zasilenia konta AdWords dodatkowymi środkami. Aby zasilić konto i ponownie uruchomić wyświetlanie reklam w naszym systemie, należy przejść na stronę Dokonaj płatności. Jeżeli przed próbą dokonania kolejnej płatności trzeba zaktualizować szczegóły płatności, należy przejść na stronę Preferencje płatności

Co muszę zrobić zeby miec dostępne te 171zł?

Słyszałem ze aktywacja karta 4zł wystarczy, jak to zrobic?

Pzdr

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Witam

Mam podobny problem co przedmówcy tzn. Założyłem konto wprowadziłem kod wybrałem opcję płatność kartą (z dołu)

z konta pobrano 4 zł a reklamy się nie wyświetlają . Czy ktoś Mi wytłumaczy po jakim czasie powinny się wyswietlać reklamy ?

• 1 miesiąc temu...

wpłata jest 40zł - nie ma znaczenia gdzie wyświetlana jest kampania, czy tu i tu - czy ograniczasz - konto ma pełną funkcjonalność

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności