Skocz do zawartości

Dobry serwer za rozsądne pieniądze

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Odpowiedź otrzymałem dzisiaj i wyszło na to, że mail nie został do mnie dostarczony, ponieważ dostałem informację od obsługi IQ.pl, że odpowiedź została wysłana natychmiast po otrzymaniu pytania - nie mam podstaw by w to nie wierzyć. ;)

Chyba się skuszę na IQ ;)

Pozdrawiam,

Hubert

Jeżeli zrezygnował bym z promocji (pół roku gratis) - sam to zaproponowałem to prawdopodobnie za darmo - tj. w mailu nie było informacji o cenie.

Ale przeanalizowałem zawartość obecnego serwera i jednak na razie zmieszczę się w tych 2 bazach no i te pół roku gratis ;)

Już jestem miło zaskoczony, bo zaraz po zamówienia serwera otrzymałem telefon z pytaniem o moją decyzję co do ilości tych baz.

Skonfiguruję tam na razie dwie domeny i jak wszystko będzie śmigać tak jak chcę to zaraz wysyłam przelew ;)

Pozdrawiam,

Hubert

• 4 miesiące temu...

Powaliła mnie szybkość BOKu w zadanym pytaniu firmie IQ.pl

Szczerze mówiąc spodziewałem się odp. dopiero dnia kolejnego, z racji tego iż zadałem go w godz. wieczornych i przed momentem odpowiedź była już na skrzynce.

Co do KEI.pl, wrzuciłem tam kiedyś dość spory portal, okazało się, że mam błąd w skrypcie. KEI.pl stanęło na wysokości zadania, inni powinni ! się od nich uczyć podejścia do klienta. Zaznaczę iż był to okres testowy 14days.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności