Skocz do zawartości

ktos za to beknie,heheh

Lok

Rekomendowane odpowiedzi

Domena jak domene, co w niej takiego smiesznego ?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Witam

Xaan.pl to mój serwis który sprzedaje, bo myślałem że w pozycjonowaniu coś mi się uda (jednak straciłem cierpliwość). Zielonego pojęcia nie mam w czym tu jest problem :) . Co do domeny to też za bardzo nie wiem gdzie jest problem, to że domena xann.pl to jest dobra firma, to znaczy że każda inna wersja tej domeny jest zakazana?

Jeśli chodzi o e-weblink.com to ten system wymiany linków jest dla wybranych?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

jimmi wiem, ale domena była wolna, a fajnie wygląda. Ja nie widzę w tym problemu, domenę xaan.pl mam już grubo ponad 7-8 miesięcy i nikt się nie odezwał że domena jest "zakazana" :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

:P ale szczerze to mnie ten temat zaskoczył z rana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności