Skocz do zawartości

link zwrotny w katalogu otwartm

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

witam zainstalowałem katalog otwarty dokładnie to tą wersję

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=28212

i w sumie troszke juz załapałem co i jak ale nie mogę znalezc jak mogę zrobic aby po dodaniu strony jak wyświetla się ta strona z napisem ze link dodano pomysle mozesz teraz isc do strony gł lub do kategori do którj własnie dodałes link itd... i aby własnei tam troszke to zmienić pzredewszystkim i dodać link zwrotny z tekstem prosze o zamieszczenie linku zwrotnego, w jakim to jest pliku????

moje nastepne pytanie to jak zrobic sitemap i gdzie ja umiescic, prosze o pomoc

jeszcze coś, w instrukcji jest napisane:

21. Mapa strony - wystarczy ja wyciagnac na lewe menu jako link mapa.html

czyli jak ja mam to zrobić, plik mapa.php jest w pliki otwarty_disp

jeszcze coś, bo jak zrobic link po lewej w rubryce polecamy, to znaczy wiem gdzuie to wpisac ale nie wiem jak taki link ma wyglądac jezeli link ma byc do innej strony.. a chce zeby wyglądał jak te co juz mam

jeszcze coś, mianowicie które pliki i jaki chmody musze nadać aby tam w rankingach odwiedzin przez google onet itd poakzywało, czyli zaczeło zliczac, bo mam ciągle 0, a powinno zaczac zliczac, bo google na bank juz odwiedza strone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności