Skocz do zawartości

Dobry serwer pod katalog otwarty.pl mini

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam, szukam i znaleźć nadal nie mogę dobrego serwera i taniego pod katalog mini. Obecnie mam na boo.pl, ale tam pagerank nie działa (jest "-9"), oraz występuje błąd z "link_popularity.php". Aha i miniaturek nie ma po dodaniu stronki. Proszę o poradę, która firma udostępnia dobry, tani serwer i taki na którym ten katalog będzie "chodził" bez żadnych błędów!

Dzięki...

• 3 lata później...
Witam

Szukam, szukam i znaleźć nadal nie mogę dobrego serwera i taniego pod katalog mini. Obecnie mam na boo.pl, ale tam pagerank nie działa (jest "-9"), oraz występuje błąd z "link_popularity.php". Aha i miniaturek nie ma po dodaniu stronki. Proszę o poradę, która firma udostępnia dobry, tani serwer i taki na którym ten katalog będzie "chodził" bez żadnych błędów!

Dzięki...

Mitaczku :huh:

To jest godny polecenia darmowy serv -9 nie działa ale jest rozwiązanie

Ja z niego korzystam. Polecam Odwiedź moją stronę

P.S. Na PG-9 stwórz plik jpg o nazwie -9.jpg i dopisz tak jak ja- "nie indeksowana"

i po problemie.

Pozdro

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności