Skocz do zawartości

Brak w wynikach wyszukiwania

websign

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozycjonuję pewną domenę na dość popularne frazy i po zindeksowaniu strony nie ma jej w ogóle na jedną z trudniejszych fraz. Na wszystkie pozostałe frazy strona jest w wynikach wyszukiwania. Nie mam tu na myśli obecności w top10,top20 czy top 30, ale domeny nie ma na w zasadzie żadnej z przeszukiwanych stron rezultatów wyników google (przejrzałem wszystkie kilkadziesiąt stron - więcej wyników jest już dla "Jeśli chcesz, możesz powtórzyć szukanie we wszystkich stronach wraz z pominiętymi wcześniej.").

Sama struktura podstrony na domenie jest znacznie lepsza od pozostałych stron będących w wynikach wyszukiwania, więc imho mimo że domena i zawartość jest młoda powinna już być widoczna w wynikach wyszukiwania, jak nie w top100, to w top200 czy top300...

Podstrona zaindeksowana, więc nie o zaindeksowanie chodzi. Sprawdzałem przez ostatni tydzień i nadal brak na tą frazę. Możliwy jest jakiś megafiltr lub ban na daną (w zasadzie najtrudniejszą) frazę (nie słyszałem, ale pytam się dla pewności).

Proszę o wskazówki lub Wasze domysły

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Witam

Proszę o wskazówki lub Wasze domysły

Czekaj, czekaj i linkuj cały czas. Pewnie filterek, jak ciężka fraza to rób swoje. Pewnie i tak przez trzy miechy nie wbiłbyś się w top 10 a po tym czasie zapewne wyjdziesz. Na ciężkie frazy dla młodych domen to standard, przynajmniej u mnie :-D Prędzej czy później wychodziły na prostą. Mam taką spiskową wizję że takie filterki (czasami krótsze i wychodzi się nie wiedzieć dlaczego) to po to, żeby kupować adwordsy, bo nowa domena, nowy biznes i właścicielowi zależy.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności