Skocz do zawartości

Skrypt ogłoszeń

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Znacie jakiś darmowy lub nawet i płatny skrypt, który można by użyć do strony z ogłoszeniami?

edit://

To ma być skrypt na zwykłą stronę i non profit więc szukam bardziej jakiś gotowych skryptów a nie rozwiązań autorskich od paru tysięcy wzwyż :)

404.tf

lub nawet i płatny skrypt, który można by użyć do strony z ogłoszeniami?
Znamy -> mój PM

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Chcesz sprzedawać, to podaj więciej info.
Jakie pytanie taka odpowiedz. Serwisy ogłoszeniowe [a właściwie ich tematyka] mogą być tak różne jak płatki śniegu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

aby nie było niejasności ;)
Nadal Twój post jest podobny do: "Szukam opony, może być nowa, albo używana"....

Czy charter tych ogłoszeń stanowi tajemnicę państwowa ? :ph34r:

Zwykły, prosty, skrypt ogłoszeń drobnych.
OK, to ja pasuję z wyciąganiem z Ciebie dalszych informacji na ten temat, bo Jesteś pod tym względem ciężki jak kotwica Tytanika :ph34r:

Mogę Ci sprzedać, któryś ze swoich skryptów z tymże są one tematyczne.

To jest ogłoszenia nieruchomości

https://nieruchomosci.netarteria.eu

Albo ogłoszenia auto-moto

https://autogielda24.eu

Są to autorskie skrypty lecz rozpowszechniane na zasadzie kupna kopii skryptu. Dla Ciebie jako użytkownika PiO zniżka lecz zapraszam do zapoznania się do działu ogłoszeń na forum tam szczegóły.

• 1 rok później...
  • 5 miesięcy temu...

Testowałem wiele skryptów ogłoszeń, ale żaden nie spełniał moich wymagań. Natrafiłem ostatnio na skrypt firmy Getsoft https://www.getsoft.pl/produkty/ogloszenia.html i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Skrypt jest napisany profesjonalnie, nie jak masa darmówek. Naprawdę warto, polecam!

Tak mam dostęp, ponieważ zakupiłem jedną licencję. Skrypty ogólnie dostępne to papka php i html w najgorszym amatorskim wydaniu. W tym skrypcie kod w miarę porządny, oddzielona warstwa aplikacji (php) od prezentacji (html), logiczny układ katalogów, wykorzystanie klas php5 oraz modułu szablonów Smarty. Troszkę będę musiał go zmodyfikować na własne potrzeby, ale to już (biorąc pod uwagę powyższe) nie stanowi dla mnie problemu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności