Skocz do zawartości

Skrypt ogłoszeń

Fidma

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...

Ja również polecam skrypt od getsoftu. Mam wersję 2.0 skryptu Ogłoszenia i już na pierwszy rzut oka widać, że to skrypt godny polecenia. Wszystko działa jak należy, wcześniej miałem skrypt Prometeusza, lecz to amatorka. Przeszedłem już na nieco droższy, ale i profesjonalny skrypt od Getsoftu https://www.getsoft.pl/produkty/ogloszenia.html

pol roku temu napisalem do getsoft z lista co jest nie tak lub co brakuje. odpisali ze mam zakupic i na bank w ciagu miesiaca bedzie aktualizacja ze wszystkim co odpisalem za darmo. nie kupilem, po pol roku nie ma nawet 1/3 tego o co im sie pytalem. grunt to sprzedac. reszta sie nie liczy.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

pandha - a kogo to obchodzi w zasadzie? Kupujesz to co widzisz, a jak się nie podoba to nie kupujesz. Może gdybyś kupił to by im się opłacało zrobić to co chciałeś, a jak nie to do kogo masz pretensje? Ja nie oczekiwałem nic więcej poza tym co kupiłem i jestem zadowolonym klientem Getsoft.

Prosty skrypt ogłoszeniowy bez problemu można sobie wyklikać w drupalu. Dzień pracy bez nawet jednej linijki kodu :) Wystarczy zapoznać się z views i cck.

• 2 tygodnie później...

GoogleSeoToolbar - to że masz 51 postów a ktoś inny o wiele mniej nie znaczy, że coś reklamuje, każdy ma swoje zdanie, podoba się kupujesz jak nie to nie. Proste. Co do Getsoft-u to chciałem ich skrypt obejrzeć tylko jak przyszło co do czego ich strona demo ciągle była nie dostępna to zdecydowałem się na Prometeusza i teraz nie mam na co narzekać. Przekonałem się, że jak taniej to nie znaczy że musi być gorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności