Skocz do zawartości

Chcę być bogaty

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, to zajmuje trochę czasu, tylko że (w tym przypadku) raz na 45 dni, a przecież można sprzedawać na 2, lub 3 miesiące. Poza tym to że sprzedaje 100 linków na stronie nie oznacza że trzeba dokonać 100 transakcji - w rzeczywistości jest ich mniej bo dużo ludzi kupuje po kilka linków :)

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie rozumiesz - ale koszt zarobienia tych 500 zł może być nieopłacalny.

10zł na godzinę można zarobić sprzątając. (2 godziny dziennie pracy = 500 zł).

nie wierzę, że mniej czasu zajmuje obłsuga i odpowiadanie na mejle dziesiątek pokomenenonoów

, wystawianie aukucji itp. wsadzanie linkó może odbywa ise automatycznie, ale siedzenie na gg, czytanie emili, sprawdzanie konta już nie

zle. koszty sie nie licza. slowo koszty nie jest powszechnie znane.

zarobic w tym przypadku znaczy: "miec przychod" :)

polish suicide flew 48 successful missions

Ludzie kupują linki żeby się pozycjonować, ktoś kto pozycjonuje zawodowo zarabia więcej niż gdyby te linki sprzedawał innym pozycjonerom/amatorom. Ja sam sprzedaje linki w sporych ilościach, ale coraz mniej mi się to opłaca i pewnie niedługo się wycofam.

A co do sprzedaży linka za 6.5zł... to wątpię, żeby ktoś to robił legalnie, bo tu jednak trzeba mieć już DG, księgować przychody i rozliczać się z podatków, opłacać serwery i domeny. Wystawienie f-vat, wysłanie jej, wstawienie linku, obsługa klienta i allegro oraz oczywiście obsługa serwisu - to wszystko zajmuje sporo czasu, IMO legalnie w biedronce można zarobić więcej.

Może nie jest to sposób na utrzymanie rodziny, ale kto powiedział, ze to jego jedyne zajęcie. Może koleś pracuje przy kompie i przy okazji tylko sprzedaje te linki. 500 PLN więcej do miesięcznej wypłaty to zawsze coś.

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Nie rozumiesz - ale koszt zarobienia tych 500 zł może być nieopłacalny.

10zł na godzinę można zarobić sprzątając. (2 godziny dziennie pracy = 500 zł).

nie wierzę, że mniej czasu zajmuje obłsuga i odpowiadanie na mejle dziesiątek pokomenenonoów

, wystawianie aukucji itp. wsadzanie linkó może odbywa ise automatycznie, ale siedzenie na gg, czytanie emili, sprawdzanie konta już nie :(.

No tak tylko ja bym wola chyba siedzieć w domu pijąc kawkę i męczyć sie z pokemonami niż zasuwać na szmacie.

w internecie mozna zarobic 600zl nie ruszajac palcem... mozna zarobic i 6000 nie tykajac komputera.

wiec takie grzebanie sie i papranie go**o daje skoro koszta pracy przewyzszaja zarobiona kwote. Radze zrozumiec to o czym pisze mrtn.

Ale jakie on może mieć koszta??

Prawdopodobnie nie ma DG

Nie płaci za net rodzice to robią

Komputer mu tez kupli pewnie

Robił stronę hobbistycznie

Zobaczył ze może wyjąc parę złotych zainwestował w domen i serwer powiedzmy 300 zl na rok.

Jeszce jedno nie wiadomo ile ma takich stron i z ilu kont sprzedaje linki. Jeżeli powiedzmy ma takich zestawów tylko 4 to 2 k na miesiąc nie wiem czy to mało za takie babranie sie.

Marlonk wiesz kiedyś w jakim programie był Gudzowaty i zaraz na koniec prowadzący podsumował ze w czasie co trwł programu Gudzowatemu na koncie przybyło jakieś 100 tys. Można i tak nie??

w internecie można zarobić naprawdę duże pieniądze ... tylko trzeba wziaśc się do roboty, a nie zastanawiać się jak zarobić, żeby się nie narobić.

Racja, tylko ciężką pracą można do czegoś dojść. Choć nie wiem jak praca przy pc może być ciężka, porównując to np. do pracy na budowie czy na zmywaku. !!!

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

w internecie można zarobić naprawdę duże pieniądze ... tylko trzeba wziaśc się do roboty, a nie zastanawiać się jak zarobić, żeby się nie narobić.

Racja, tylko ciężką pracą można do czegoś dojść. Choć nie wiem jak praca przy pc może być ciężka, porównując to np. do pracy na budowie czy na zmywaku. !!!

Pracowałem na budowie - wolę przy komputerze - ale trudno powiedzieć która jest cieższa.

Niestety nie zgodzę się ze sforumłowaniem tylko ciężką pracą można do czegoś dojść. Ciężką praca można sobie narobić odcisków - górnik ma ciezką pracę itp. Chodziło mi raczej o to, że za pomysłowością, inowacyjnościa, wiedzą, umiejetnością wykorzytania schemtaów musi Pójśc systematyczna praca. Dopiero połączenie tych cech daje dobre rezultaty. Sam pomysł to nic.

Wszytkim polecam jedno z opowiadań Arthur Conan Doyle opowiadające o bracie Sherlocka Holmesa. Tytułu niestety nie pamiętam. W tym opowiadaniu okazuje się, że brat Sherlocka ma umysł bystrzejszy od niego ... a co z tego wynika może być odpowiedzią dla ludzi którzy chcą być bogaci nic nie robiąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności