Skocz do zawartości

Promocja w az

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

wyciag z regulaminu...

7. Każdy uczestnik promocji może złożyć dowolną liczbę zamówień na domeny.

Warunkiem skorzystania z ceny 39.0 zł netto dla domen .pl jest złożenie zamówienia na stronie www.az.pl.

Dla Klientów/Partnerów posiadających już Panel zamówienie powinno być złożone jako powracający Klient/Partner.

mi w panelu az.pl przy probie rejestracji nadal wyswietla sie 45 zl netto :-)

trzeba zlozyc zamowienie ze strony glownej i oplacic tez nie mozna z panelu !!

dzwonilem i pytalem, nie wiem kto to wymyslil i co za roznica czy oplace przelewem czy online z panelu, ale AZ widac lubi zamieszac :)

Jeśli sie kupi ze strony po cenie zniżkowej, nie ma opcji zapłaty ze środków, jakie ma się w panelu AZ. Pisałem do nich o tym i zasugerowano mi zebym napisał do księgowości a oni pobiorą należnosc z panelu. Bo nie widze potrzeby zeby robic kolejny przelew, skoro w panelu ma sie juz troche grosza. Napisalem dzis do ksiegowosci, potrącili naleznosc z tego co mialem i gitara :(

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 3 tygodnie później...
Ja sobię dałem spokój z tymi promocjami w az.pl

Wszystko jest tam popieprzone.

Ja w ogole nie kupuje w Az.pl. Takie promocje to moga wykorzystac tylko ci, co to chca handlowac domenkami, jak sie promocja skonczy, a domenka nieciekawa, to sie porzuca i tyle, wtedy strata mala. Jak kupuje dla siebie domeny na stronke www to tylko w OVH.pl bez zadnych cudow info za 25 PLN, pl niestety drozsza, 80 PLN, zadnych odnowien, cudow, blokad transferow (jeslin sie nie odnowi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności