Skocz do zawartości

Promocja w az

Czachapl

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam takie pytanie odnosnie AZ.....

czy jak juz raz przedluzalem domene po cenie normalnej czyli 99zl netto to transfer poza az mam teraz bezpłatny? :)

Masz transfer bezplatny, ale musisz wyslac wniosek (pocztą tradycyjną)!! Oczywiscie sami kod przeslą ci mailem. To są $#@$@!! Ja specjalnie napisalem do nich "prosze o wyslanie kodu poczta tradycyjna na adres zwrotny, bo nie mam juz tego adresu mailowego" (specjalnie, zeby tez zaplacili), a oni mimo wszystko na maila... :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja podobnie. Juz drugi raz zniknęła mi jakas domena z panela, i znów musze do nich dzwonic z prośbą o podpięcie. Przychodza tez ponaglenia zapłaty za przedłużenie domen, które juz dawno zostały przeniesione do innego rejestratora, ale to na szczęście mam juz za sobą.

Ten panel to fajna sprawa, ale niestety zawodzi.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

BartłomiejJ, czasami mam wrazenie ze raz na tydzien wchodzisz Tu i piszesz, byle cos napisac (Twoje wypowiedzi niewiele wnosza), odkopujesz watki - tzn. podajesz oczywiste wnioski... No ale moze tylko dla mnie to tak wyglada :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności