Skocz do zawartości

Nie zaliczało kliknięć

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj miałem bardzo dobrą passę jeśli chodzi o klikanie w reklamy i w pewnym czasie jeden z linków przestał naliczać klikanie w reklamy. Sprawdziłem po kilku godzinach i stan się nie zmienił, więc sam kliknąłem aby sprawdzić moją tezę i jak się okazało link nie naliczał kliknięć. Czy mieliście takie sytuacje? Czym to może być spowodowane? Odświeżyłem stronę przekopiowując stronę jeszcze raz i teraz już nalicza lecz o wiele słabiej niż np wczoraj. Czy też możliwe jest że niektóre kliknięcia nie są zapamiętywane? Wygeneruję kod jeszcze raz i zobaczymy.

Oto moja strona

https://www.wiazaniekrawata.ovh.org/

Skad wiesz, że miałeś klik i nie zliczyło? Jak byś miał śledzenie klików to mógł byś coś o tym powiedzieć...

Twoich klików nie zlicza. A jak ktoś kilka razy Ci klika to też...

Tylko że mam tą reklamę w takim miejscu że po prostu trzeba kliknąć. Przez pierwsze 200 wyświetleń miałem 30 klików a przez następne 200 nikt nie kliknął. Taka sytuacja jest niemożliwa. Dopiero jak skopiowałem stronę ponownie na serwer to znowu zaczęło powoli naliczać, choć nie jestem pewien czy znowu się coś nie pieprzy bo jakoś spadła ilość kliknięć w tą reklamę. Teraz kliknąłem u brata i też nie zliczyło - to jest bardzo dziwne.

Przez pierwsze 200 wyświetleń miałem 30 klików a przez następne 200 nikt nie kliknął. Taka sytuacja jest niemożliwa.

1. Pogratulować CTR.

2. Jak widać jest jak najbardziej możliwa.

3. Przy takiej stosunkowo małej próbce tym bardziej.

4. Statystyki wyświetlane są z opóźnieniami i czasem stąd wychodzą różne cyrki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności