Skocz do zawartości

Dodanie stron do wielu katalogów

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam sposobów na dodanie stron do wielu katalogów. Pochwalcie się jakich sposobów używacie albo jakie byście polecili. Oczywiście jestem przekonany że te sposoby darmowe nie są ale za pewne te kilka złotych warto poświęcić. Proszę powiedzcie jakie sposoby są skuteczne na dodanie stron do katalogów. Moja fraza nie jest zbyt konkurencyjna więc myślę że nie potrzebuje jakiś super drogich sposobów. Widziałem w postach temat weblink ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Pomóżcie!

Adderem się opłaca, ale uważaj, bo łatwo można zarobić filtra.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

ja bym polecil program sprytne katalogowanie, mialem okazje katalogowac 2 rozne domeny na te same slowa kluczowe, jedna aderem druga

sprytnym katalogow. sprytnym trwalo to dluzej ale strona byla znacznie wyzej niz strona dodaw. adderem, wiadomo jest wysilek - sa efekty

zreszta nie dziwi mnie to bo katalogujac sprytnym mozna dodawac tam gdzie adder nigdy nie doda

jesl wiec twoja konkurencja i ty dodajecie adderem to od strony katalogowania macie rowne szanse, jesli zas konkurencja dodaje sprytnym a ty adderem to bedziesz w tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności