Skocz do zawartości

Co robię nie tak ? Pozycjonowanie w google

Poznaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym żeby jacyś specjaliści wypowiedzieli się i jeśli to możliwe doradzili mi w sprawie pozycjonowania strony https://www.kulturystyka.org.pl

Link do tej strony jest na kilkudziesięciu stronach oraz na kilkudziesięciu tysięcy podstronach, meta tagi wydają się być ok (generowane przez postnuke), zainstalowany system linkuj.pl ....

Strona pozycjonowana jest na słowo: kulturystyka jednak strona, która jeszcze nie dawno była na 2-3 miejscu w google teraz jest trochę dalej.

Proszę o podpowiedzi co zrobić aby być jak najwyżej w tej omawianej wyszukiwarce.

Z góry serdecznie dziekuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników

Zaglądam tam owszem, ale myslałem, że mata tagi mam dobre, z resztą tak napisałem w moim poście u góry ... za moment zainstaluję ten dodatek, proszę mi jeszcze powiedzieć ile razy (i czy wogóle) mam powtórzyć słowo: kulturystyka w meta keywords ? bo w nazwie to wiem, że ma to słowo się pojawić ....... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności