Skocz do zawartości

Wyniki w googlach nie zawsze według PR?

adek prawdziwy

Rekomendowane odpowiedzi

Staram sie zoptymalizowac strone i podbic ja trohe w wynikach. Konkurencja jest raczej nieduza wiec robie to samodzielnie. Strona ktora pozycjonuje dziala od 4 lat i ma PR4. W wynikach na optymalizowane slowo jest na pozycji 5. Natomiast na pozycji 2 jest strona, ktora ma PR3.. Jakie jest na to wytlumaczenie?

Staram sie zoptymalizowac strone i podbic ja trohe w wynikach. Konkurencja jest raczej nieduza wiec robie to samodzielnie. Strona ktora pozycjonuje dziala od 4 lat i ma PR4. W wynikach na optymalizowane slowo jest na pozycji 5. Natomiast na pozycji 2 jest strona, ktora ma PR3.. Jakie jest na to wytlumaczenie?

PR nie ma nic do rzeczy :D na wiele fraz jestem przed stronami mającymi PR 3, 4 a moje podstrony mają (jeszcze) PR 0 :P

podobne_firmy_468x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności