Skocz do zawartości

Wybory

Altinet

Prawybory PiO  

327 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
      39
    • Platforma Obywatelska
      134
    • Lewica i Demokraci
      30
    • Liga i Samoobrona
      5
    • Polskie Stronnictwo Ludowe
      0
    • Inna partia
      18
    • Żadna - nie idę na wybory
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Rokita i tak nie mial ostatnimi czasy najlepszych relacji z innymi czlonkami platformy. Pewnie bal sie tez rywalizowac ze zbychem. Watpie zeby to bylo odejscie z polityki z powodu "super stanowiska" danemu jego zonie. Kim jest Nelly? Kojarzona jest jedynie dzięki mężowi, a polityk z niej żaden. A może Jan cos przeskrobal w domu i teraz musi odpokutowac, ona będzie teraz mężczyzna w zwiazku :)

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ta jego Nelly, to kobieta bez poglądów. Idzie tam, gdzie ją przyjmą i żeruje na nazwisku i kontrowersyjnej postaci męża.

Mnie też byłoby głupio startować w wyborach, jakby moja żona (której nie mam;-)) poszła do największych konkurentów politycznych.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Jak ktoś jest zaślepiony to nawet w odejściu takiej postaci jak Rokita będzie widział plusy. Jeśli odejście z PO czołowych postaci czyli Gilowskiej, Płażyńskiego czy Rokity porównujecie do odejścia z PIS drugiego garnituru typu Mężydło czy Sikorski to chyba sami nie wierzycie w o co mówicie. Z założycieli PO został krasomówca Tusk oraz agent Olechowski.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Jak ktoś jest zaślepiony to nawet w odejściu takiej postaci jak Rokita będzie widział minusy.

Rokita chodzi własnymi ścieżkami i od dawna nie układało mu się w PO, więc jego żona dała mu tylko pretekst do zrezygnowania z tych wyborów.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Tylko czekać, aż powstaną stanowiska doradcy prezydenta do spraw wiązania krawata, doradca prezydenta do spraw wiązania butów, doradca prezydenta do spraw wręczania kwiatów...

Powinien zatrudnic doradce ds pozycjonowania, moze by zmienil wysoka pozycje swojej strony pod niektorymi haslami ^^

Co do Rokity: a chcialem w zwiazku z tym, ze na studiach glosuje w krakowie, to na niego zaglosowac. No coz, znowu bede wybieral po ciekawym nazwisku [;

Franek, czy Mężydło to drugoligowy polityk PiS? Sikorski był najlepszym ministrem tego rządu. Rokita zawsze był indywidualistą i nie nadaje się do żadnej partii. A skrzecząca Gilowska to sama odeszła przez poglądy czy jakiś przekręt? Przypomnij mi, proszę.

Jest tyle nadwyżki w budżecie według Gilowskiej, że spore pieniądze przeznaczy na dodatki dla rodzin z dziećmi. Tak mowiła na tym śmiesznym wiecu PiS 3 tygodnie temu. Teraz tylko paciorek mówić żeby się dzieci rodziły... A co ma paciorek do narodzin dzieci? Choć może i coś ma... mi się zdarzyło modlić w sprawie przeciwnej :) A teraz poważnie - czy ciemny elektorat pisu uważa, że tacy ministrowie jak Fotyga czy Gilowska dobrze sprawują swoją powinność?

I żeby była jasność - nie uważam, że jeśli by PO doszło do władzy to mielibyśmy raj, ale zapewne nie widzielibyśmy tych głupich ryjów oraz nie słuchali o liberałach, postkomunie i oczywiście oligarchach. Mnie już kur**ca trafia jak słyszę codziennie dziadosława pieprzącego o oligarchii.

Drugi garnitur - polityk mało ważny, co o nim wiemy prócz tego, że przeszedł do PO?

Bardzo fajnie, że tak krytykujesz Zytę, która jest główną autorką programu gospodarczego PO. PO to tylko skorupa partii z 2005 roku, jedyne co im wychodzi to krytyka PIS. Myślisz, że co jeszcze nam zaproponują i kto to zrobi? Donald się nie rozerwie.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Jeśli odejście z PO czołowych postaci czyli Gilowskiej, Płażyńskiego czy Rokity porównujecie do odejścia z PIS drugiego garnituru typu Mężydło czy Sikorski to chyba sami nie wierzycie w o co mówicie.

Jasne, odejście Mellera to pewnie też żadna strata. Pokaż mi kogoś wartościowego, kto ostatnio dołączył do PiS, bo tam chyba jest intensywny exodus ludzi normalnych, łatany napływem pań Sobeckich i innych podejrzanych postaci.

<edit>

Tusk dobrze prawi na konwencji, wreszcie trochę stanowczości w nim się pojawiło, ładnie jedzie po kaczorach ;)

@luq taki z ciebie politolog jak z koziej ... trąba , od kiedy meller był niby członkiem pisu i chyba nie sądzisz ze startuje z list po [ zapewne źródłem Twoich argumentów jest artykuł w gazecie michnikowskiej ddo którego juz sam zainteresowany sie ustosunkował ]

bo tam chyba jest intensywny exodus ludzi normalnych,

A co do ludzi odchodzących z pisu nie zapominaj o Płażyńskim , Olechowskim, Rokicie, Relidze, Gilowskiej z tego co pamietam to wlasnie oni tworzyli pożal sie boże platforma

edyta; lyterowka

edit2: nie zauwazyłem wypowiedzi franka :X

88x31_en.png - semrush z trialem

PS. Wystapienie Tuska ostre, takie tez byc powinno.
Haha, jakoś cały czas widze jego twarz po ogłoszeniu ostatnich wyników wyborów i nie bardzo moge sobie wyobrazic aby tak marionetkowy polityk mogł coś zrobić stanowczo .
moze ich wspierac.

Kwasniewski tez może wspierać pis ...

88x31_en.png - semrush z trialem

@luq taki z ciebie politolog jak z koziej ... trąba , od kiedy meller był niby członkiem pisu i chyba nie sądzisz ze startuje z list po [ zapewne źródłem Twoich argumentów jest artykuł w gazecie michnikowskiej ddo którego juz sam zainteresowany sie ustosunkował ]

@fujara, nie denerwuj się bo pomyślę żeś fujara ;) On był ich ministrem, co świadczy o tym że był po ich stronie. Gdy przejrzał na oczy, zwiał gdzie pieprz rośnie jak każdy w miarę mądry człowiek ostatnio.

Czy wy naprawdę nie widzicie co się dzieje? Ludzie formatu Mellera, Sikorskiego, Mężydły są zastępowane ludźmi pokroju Fotygi, Macierewicza i Sobeckiej... Czego jeszcze Wam trzeba żebyście zobaczyli czym jest PiS?

Haha, jakoś cały czas widze jego twarz po ogłoszeniu ostatnich wyników wyborów i nie bardzo moge sobie wyobrazic aby tak marionetkowy polityk mogł coś zrobić stanowczo .

Rzeczywiście, Tusk długo nie potrafił się odnaleźc w roli stanowczego lidera i m. in. dlatego poległ w ostatnich wyborach parlametarnych i prezydenskich. Powoli pojawiają się jednak sygnały świadczące o tym że zaczyna naprawdę liderować, miejmy nadzieję że da radę ;)

<edit>

Do platformy pewnie za chwilę dołączy też Borusewicz, na razie nie widzę na horyzoncie żadnego pisowskiego wymoczka, który mógłby go zastąpić. Może wszechobecny Edgar Gosiewski?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności