Skocz do zawartości

Wybory

Altinet

Prawybory PiO  

327 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
      39
    • Platforma Obywatelska
      134
    • Lewica i Demokraci
      30
    • Liga i Samoobrona
      5
    • Polskie Stronnictwo Ludowe
      0
    • Inna partia
      18
    • Żadna - nie idę na wybory
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Borusewicz, heh sory ale ludzie po prostu sie teraz smieją z kaczora [ donalda ], przytocze jedną wypowiedź z ktorą się zgadzam w 100%:

Może nie jestem inteligetny,ale na zjeździe PO nie widziałem bomby,tylko trzy chorągiewki Mężydło,Sikorski i Borusewicz.A wy?

88x31_en.png - semrush z trialem

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niestety w tych wyborach nadal będzie trzeba wybierać pomiędzy mniejszym złem... w moich oczach PO tez straciła ale PiS stracił więcej niż myślałem że ma... nawet już na UPR nie można głosować, bo jest w tej nowej koalicji LPR. Z upr zgadzałem sie tylko i wyłącznie w kwestiach ekonomicznych wiem ze to utopiści....

BTW poglądy można zmieniać jak i partie w tym nie widze problemu.... tylko żeby to robić według własnych poglądów a nie z wyrachowania politycznego/życiowego żeby tylko dostać stołek jakiś.

Proszę o merytoryczne i na poziomie wypowiedzi.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Wiecie w czym leży problem? W tym, że od wielu miesięcy politycy zajmują się pierdołami (czyt. sami sobą). Poczytajcie o czym wy tu piszecie - chrzanicie o tym kto, skąd i gdzie przeszedł - a ktoś wogóle zastanawia się nad programami gospodarczymi, różnicami pomiędzy poszczególnymi partiami? Nie, bo do tego trzeba by wykonać wysiłek, poczytać, znać się na czymś. Skomentować decyzję Rokity, czy przejście Sikorskiego może skomentować chłopek spod budki z piwem.

Problem polega na tym, że politycy sprowadzili dyskusję właśnie do tego poziomu, a ludzie to łyknęli.

A o programach nikt nie chce rozmawiać, bo wiadomo, że po wyborach rzeczywistość ma się do nich nijak.

ja jestem chłopakiem i własnie oparłem laptopa o lade w budce z piwem. mogę sobie chrzanić dalej?

codzien rozmawiam o "programie", tyle ze jest to program firmy, rodziny, wlasnego malego swiata.

program partii, program dla narodu nalezy zostawic politykom, od tego zdaje sie sa.

i powinni pracowac tak, bysmy o polityce rozmawiac wogole w złości nie musieli. po prostu administrować państwem.

i to nie my "chrzanimy" tylko nasi wspaniali wybrancy, do tego partia rządząca wprost lubuje sie w konfliktowaniu ludzi, stąd normalnego administrowania predko (minimum do wyborow) po prostu nie bedzie.

czy lepiej jest jak pewna grupa ludzi zarabia duże pieniądze (nie zawsze legalnie) i przy nich zarabiają całe masy mniejszych przedsiębiorców, czy lepiej jak nikt nie zarabia?
Tym pytaniem potwierdzasz tylko, że uwierzyłeś propagandzie PiS, że każdy "dorobkiewicz", to [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] i [ nierzetelny partner ].

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

czy lepiej jest jak pewna grupa ludzi zarabia duże pieniądze (nie zawsze legalnie) i przy nich zarabiają całe masy mniejszych przedsiębiorców, czy lepiej jak nikt nie zarabia?
Tym pytaniem potwierdzasz tylko, że uwierzyłeś propagandzie PiS, że każdy "dorobkiewicz", to [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] i [ nierzetelny partner ].

EDDY, no co Ty? Jaja se robisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności