Skocz do zawartości

Wybory

Altinet

Prawybory PiO  

327 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką partię zagłosujesz w najbliższych wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
      39
    • Platforma Obywatelska
      134
    • Lewica i Demokraci
      30
    • Liga i Samoobrona
      5
    • Polskie Stronnictwo Ludowe
      0
    • Inna partia
      18
    • Żadna - nie idę na wybory
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Taa. Natomiast o 6 zapuka do ciebie CBA, ABW, czy jeszcze inna formacja policyjna PiS.

Nikt nikomu nie kazał robić przekrętów, nikt nie kazał nadstawić łapy jak Ci w nią dawali oraz udawać że nic nie widzisz jak wpychali kopertę napchaną zielonymi.

Dlatego niech Ci co mają coś na sumieniu się teraz boją, gdyż do nikogo bezpodstawnie nie wejdą.

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Taa. Natomiast o 6 zapuka do ciebie CBA, ABW, czy jeszcze inna formacja policyjna PiS.

Nikt nikomu nie kazał robić przekrętów, nikt nie kazał nadstawić łapy jak Ci w nią dawali oraz udawać że nic nie widzisz jak wpychali kopertę napchaną zielonymi.

Dlatego niech Ci co mają coś na sumieniu się teraz boją, gdyż do nikogo bezpodstawnie nie wejdą.

Szkoda, że nie zacytowałeś całej mojej wypowiedzi !

Taa. Natomiast o szóstej rano zapuka do ciebie CBA, ABW, czy jeszcze inna formacja policyjna PiS choć nie będzie miała podstaw prawnych.

A przykłady są: Piotr Tymochowicz, Lech Woszczerowicz etc.

nalezy pamietac ze demokraci to tak naprawde mniejszosc w LiD a wiec dla mie LiD = SLD

Jakie byly rzady SLD to wszyscy pamietamy, dzis SLD przechodzi taka sama "rewolucje" kadrowa co w 89 r PZPR zmienilo swoja nazwe na SLD. I mysle ze wszyscy wyborcy glosujacy na SLD o tym pamietaja?

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Panowie co z wami?!

Jak tak zagłosują inni to będzie powtórka z rozrywki...

Siedzę w polityce już ho ho ho....

Nie głosujcie na PO i PiS.

Na PiS wiadomo dlaczego nie głosować. Drugiej szansy kaczorom dawać nie można.

A PO? Wiecie co to jest PO? PO to tak samo jak PiS prawica. Ma bardzo zbilożony program do pisu... m.in. walkę z korupcją i własnymi złudzeniami. PO jest jeszcze gorsze od PiSu.

Mój typ to Liga i Samoobrona. Dlaczego? Ze względu na to m.in. że zawdzięczmy głównie im przyspieszone wybory co jest jak rzucenie koła topiącemu.

Druga sprawa jest taka że ich program jest również bardzo dobry ale najważniejsze jest to że jesli LiS wygra a PiS nie 'dojedzie na punktowanym miejscu' to Polska idzie do przodu.

Zresztą tu by pisać i pisać...

Jak ktoś nie lubi Leppera albo Giertycha to zalecam głosować na Lewice i Demokratów...

Dokładnie dyskusja ta jest bezsensu. Wiadomo każdy z nas ma jakiś rozum i każdy z nas ma wyrobione opinie. Ja nie karze nikomu głosować na PiS czy PO gdyż jest to indywidualna własna sprawa każdego z nas. Nie należę do żadnej partii, lecz swoim głosem na Prawo i Sprawiedliwość pozwalam im dokończyć to co zaczęli.

(Oczywiście tutaj pewnie będzie multum tekstów, że rozpoczęli z Polski robić pośmiewisko)

Ale tutaj zadajcie sobie fundamentalne pytanie, kto robi gnój p. Kaczyński który chce silnego państwa, czy np. p. Kwaśniewski, który jedzie głosić w u naszych zachodnich sąsiadów i dyktować im co mają robić gdy powtórnie wygra PiS.

Zapomniał tylko ze tak nikt już się z nim nie liczy.

Owszem zgadzam się z Wami, że nie było kolorowo, że nie powinno być p. Leppera, Giertycha i parunastu innych posłów w sejmie. Ale co oni mogli zrobić, skoro Platforma wypięła się aby tylko nie pomóc PiS bo jak można ocenić ich rządania w zamian za koalicję.

Ludzie z wyższych sfer robią nagonkę na Prawo i Sprawiedliwość jak myślicie dlaczego, dlaczego na ministra sprawiedliwości każdy najeżdza, gdyż boi się że jutro PiS ze swoimi służbami zapuka rano do drzwi.

Podajecie tutaj przykład Pana Tymochowicza, nie jestem w stanie wypowiedzieć się na jego temat, gdyż nie wiem co było na jego dysku, nie wiem czy wcześniej coś było a czy może to tylko był atak bo taki miał ktoś kaprys. Nie wiem i zapewne się nie dowiem. Tak samo wy nie wiecie, to że nic nie znaleziono nie oznacza, że nigdy tam nic nie było i odwrotnie nie oznacza to też ze kiedykolwiek coś tam było. Nie wiemy.

Ale przypomnę sytuację z p. Kaczmarkiem, każdy jeździł po Ziobrze, że to nie Kaczmarek winny to Ziobro i co teraz jak wyszło szydło z worka nikt nie powiedział z opozycji, że się mylił, nikt też nie przeprosił no bo po co ?

Długo tutaj można by było polemizować. Pozwolę sobie na krótkie zakończenie.

Żadna partia nie była i prawdopodobnie nie będzie w naszym sejmie jak również pewnie na całym świecie partią czystą, która działa tylko w dobrych intencjach, której posłowie mają czyste rączki i są bez winy bo ideałów nie ma.

Na chwilę obecną moje poglądy oraz obraz tego co się dzieje dają cień nadziei, że należy ponownie dać szanse PiS by przekonać się jak zorganizują Euro 2012, jak wprowadzą swoje pro-społeczne ustawy, jak uda nam się wejść do strefy Euro (oby nie prędko i oby się nie udało), jak dostosujemy nasze Państwo do Schengen.

Gdybyśmy teraz zmienili PiS na PO i gdyby nie odbyło się Euro 2012 jak myślicie kogo by PO oskarżało na pewno nie siebie ? Kogo nie wiemy być może się dowiemy być może nie czas pokaże.

Dlatego Wam i Sobie życzę byśmy wybrali rozsądnie to co nam nakazuje nasz umysł a nie to co jest w modzie albo na co inni karzą głosować, bądź byśmy nie głosowali bo tak mój szef chce.

Dlatego wydaje mi się, że ta ankieta miała na celu krótkie uzasadnienie swojego głosu a nie gadanie że ktoś źle robi ufając tej czy innej partii.

Pozdrawiam

A ja tylko zacytuje:

Jeśli nie chcesz, to nie wybieraj, Ty nie wybieraj niczego

To nie Twój obowiązek wybierać złe ze złego

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Mówicie ze Lid to SLD i PZPR, może i macie racje.

Robili przekręty??

Zgoda, a kto ich nie robił z polityków.

Wiec, dlaczego Lid, popatrzcie na wskaźniki ekonomiczne po ich rządach teraz i wcześniej po Solidarności.

To ze mamy wzrost gospodarczy zawdzięczamy tylko PiS, tylko dla tego ze się niewpier…. do gospodarki bo miał swoje aferki, koalicje, stołki, i inne bzdury na głowie. (moherowe berety)

Panowie ankieta trochę nie aktualna. Ponieważ Liga i Samoobrona nie wystartują razem. Z najnowszych wieści widać, że kształtuje się całkiem ciekawe porozumienie. Ma mianowicie startować razem Liga, UPR i PR.

A co oddawania głosów to żadna partia nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Jedynie ostatnio Roman zabłysnął :) Pewnie ostateczny wybór na kogo głosować padnie przed urną wyborczą.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

fu*k, mnie przerazaja te badania, w ktorych pis(da) ma znowu 6% przewagi :/ W jakim ja kraju zyje... (co sie stalo z mozgami ludzi?). Juz wolalbym wszechpolakow, niz tych pajacow.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Wiec, dlaczego Lid, popatrzcie na wskaźniki ekonomiczne po ich rządach teraz i wcześniej po Solidarności.

To ze mamy wzrost gospodarczy zawdzięczamy tylko PiS, tylko dla tego ze się niewpier…. do gospodarki bo miał swoje aferki, koalicje, stołki, i inne bzdury na głowie. (moherowe berety)

Z takim podejscie to jestesmy jakies 100 lat za przyslowiowymi "murzynami"

Boli mnie to ze osoby ktore glosuja na LiD, PIS, LPR czy nawet na PO NIE POTRAFIA POWIEDZIEC DLACZEGO AKURAT NA TA PARTIE GLISUJA

Jezeli ktos tlumaczy to tak "bo tak" "LiD to nie SLD" ,"niech dokoncza to co zaczeli" "wszyscy kradna i nie ma na kogo glosowac" to mi sie zal robi takich ludzi. Wiekszosc z nas to mlodzi ludzie pewnie przed 35 rokiem zycia, to na nas opierac ma sie sukces ekonomiczny i polityczny Polski, to my mamy byc ta "inteligencja", "elita", czasami nawet nazywana "klasa średnia" (ze wzgledu na dochody). Widze tutaj ze czesc ludzi nie ma zadnych podstaw ekonomicznych i tylko bełkoce cos pod nosem.

Albo milardy na becikowe i inne pierdy albo benzyna za 2zl.

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności