Skocz do zawartości

Adder. Zmiana oblicza.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Adder, system który przez wiele osób nie jest lubiany. Chcemy to zmienić.

Mamy na celu sprawić, by choć trochę zmieniło się na jego temat zdanie, więc postanowiliśmy rozbudować go do tego stopnia, by był przydatny w dniu codziennym pozycjonera.

Adres: www.Dodajemy.Info

Krótki opis dodatków:

1: Sprawdzanie miernika wartości strony dla Google (PR). Odświeżane przy każdym logowaniu,

2: Słowa kluczowe, które podałeś przy tworzeniu konfiguracji podlegają sprawdzeniu pozycji przez jedno kliknięcie (pojedynczo dla każdej strony),

3: Można w łatwy sposób dowiedzieć się, czy witryna jest zgodna ze standardami HTML/XHTML,

4: Wiele osób podaje kategorie które są praktycznie zawsze w katalogach, lecz niestety często niezgodne z tematyką strony. Podajemy wiele przykładów, by dobrać najbardziej odpowiednie,

5: Przy każdym logowaniu do panelu widzisz ilość podstron danej witryny w wyszukiwarce Google,

6: Nowa funkcja w serwisie, dająca możliwość sprawdzenia pozycji wszystkich stron na raz. Wszystkie raporty przechowywane są według dat. Pozwala to na późniejsze śledzenie zmian pozycji serwisów. Całościowy raport można wykonać raz na 24h,

7: Bez sensu, by była wymagana opłata od osób, które nie chcą w pełni katalogować systemem swoich stron. Narzędzia oraz demonstracyjne katalogowanie są dostępne bezpłatnie,

8: W systemie są dziesiątki zmian. Wiele z nich zauważysz podczas użytkowania systemu, inne objawiają się wydajnością oraz jego wyglądem.

System dodaje tylko do katalogów QlWeb oraz CNCat (Inne nie były obsługiwane w systemie adder, a tylko wprowadzały użytkownika w błąd).

Myślę, że jeżeli kogoś nie interesuje katalogowanie, może wykorzystać system do wielu innych celów.

Za kilka tygodni wejdzie w życie nowa wersja (v2), która będzie się opierała o system adder 5, a dodatkowe funkcje z poprzedniej wersji będą również dostępne. Nowa wersja będzie posiadała osobne logowanie.

Jeżeli macie pomysły na nowe narzędzia, które dobrze by było dodać w wersji v2 proszę o kontakt.

Screen całego panelu:

panel.gif

Zapraszam do rejestracji ;)

zalogowałem się, zapłąciłem

i tutaj zawiecha:

"PresellPage (Tylko w wersji 2 dodajemy.info)" ? co t oznaczy kiedy będzie dodawanie do precli?

Druga sprawa to to że w statystykach mam Qlweb i Cnat a nie gdzie fora?

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

no własnie w dodawajce ma ta opcja być aktywna ale nie wie mod kiedy dlatego pytam

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

z tego co wiem, to chyba najpierw adder wrzuca do kat, po czym page presell, chyba, że zaznaczysz same page presell bez reszty a co do sprawy PHPbb pisałem w sprawie do autora, żeby je wy.... i dziękuję z góry za ten dobry uczynek.. :D

co do samych katalogów po ustawieniu PR od 2-9 np. to grono zawęża się do ok 1.7 tyś. Już nie wspomnę o tym, że jakiś fanatyk pojechał niczym mistrz stawiając ok kilkuset katalogów na shost.pl ehh tu się zaczyna taniec... w sensie syf n/c

how to keep a good position at google ?...

I like that... :]

pozdrawiam Grejf

zalogowałem się, zapłąciłem

i tutaj zawiecha:

"PresellPage (Tylko w wersji 2 dodajemy.info)" ? co t oznaczy kiedy będzie dodawanie do precli?

Druga sprawa to to że w statystykach mam Qlweb i Cnat a nie gdzie fora?

Dodawanie do for usunęliśmy z prostych powodów:

Jak mówi temat, "Adder. Zmiana oblicza." Chcemy, by dodajemy.info jako serwis postawiony głównie na systemie adder wyróżniał się spośród "spamiarek".

1. Tak naprawdę dodawało do 1/1000

2. Jest to niesmaczny spam (Katalogi ok - ułatwienie, ale phpBB to tylko zaśmiecanie)

3. Wiele osób jest dodawaniu do phpBB przeciwne

Dodawanie do Presell Page będzie w wersji 2 systemu Dodajemy.Info (Czekamy na stabilną wersję adder 5 czyli 5.3, następnie przeniesiemy wszystkie funkcje dodatkowe, wygląd)

Nie jako jedyni. W linkiseo masz 50 kat za darmo

Udostępniliśmy demo jako pierwsi w Polsce (nie znaleźliśmy systemu wtedy który by posiadał taką opcję). Aktualnie jest już ogólnodostępny.

Pozdrawiam.

Miśki nie jest dobrze.

1) Zasady są nie jasne bo:

- oferta na stronie głównej napisana chyba czcionką 5px na czarnym tle oczy bolą i i zrozumialem tylko że:

Qlweb 15438

PHPbp 6435 ( to jest czy nie ma?)

Cncat 1523

- wchodzę, płacę i konfiguruje i dowiaduje się że: dodanie do for jest mozliwe tylko w wersji 2

Nigdzie nie znalazłem info jak załapać sie na wersje nr 2 i co to wogóle jest.

2)Przy wyborze tytułu sam mam se wpisać tytuł - ale nadal nie wiem jak wybrać 10 tytułów bo z opisu dowiedzialem się ze :

Tytuł wpisu - widoczny najczęściej jako anchor (< a href="">anchor< /a>). Najlepiej użyć w tytule słów kluczowych na jakie pozycjonuje się stronę. Optymalne ustawienie to typ losowy dla np. 3 tytułów.

Sorry ale nie wiem o co biega :) Mam se dodać 3 tytułu i katalog bedzie mi losowal z nich tytuły typu "Doda fajne darmowe" ? to chyba bez sensu. Ja bym chcial swoje tytuły ale nei wiem czy mam wpisac jeden pod drugim?

3) Istnieje opcja raportu ale nic nie raportuje

4) Opcja token po 1 dniu dodawania po 10 dziennie pokazuje 1100. Jakim cudem?

fajnie ze sie staracie i czekam aż wszystko zostanie naprawione to dodam kolejne stronki ;-)

Miśki nie jest dobrze.

1) Zasady są nie jasne bo:

- oferta na stronie głównej napisana chyba czcionką 5px na czarnym tle oczy bolą i i zrozumialem tylko że:

Qlweb 15438

PHPbp 6435 ( to jest czy nie ma?)

Cncat 1523

Przepraszamy za przeoczenie, trwały prace z indeksem serwisu i została przywrócona przypadkowo wersja z phpBB w statach. Te statystyki już zostały usunięte.
- wchodzę, płacę i konfiguruje i dowiaduje się że: dodanie do for jest mozliwe tylko w wersji 2

Nigdzie nie znalazłem info jak załapać sie na wersje nr 2 i co to wogóle jest.

Chodzi chyba Tobie o Presell Page. Nigdzie na stronie nie pisze, że jest dodawanie do tego typu katalogów, a więc nie wprowadzamy klientów w błąd. Nie kupujesz punktów ze świadomością, że w ogóle takie pole jest przy dodawaniu, bo informacja ta nigdzie nie widnieje. Jeżeli ją zobaczyłeś to oznacza, że albo dodałeś demo, albo punkty najpierw zakupiłeś bez tej wiedzy.

2)Przy wyborze tytułu sam mam se wpisać tytuł - ale nadal nie wiem jak wybrać 10 tytułów bo z opisu dowiedzialem się ze :

Tytuł wpisu - widoczny najczęściej jako anchor (< a href="">anchor< /a>). Najlepiej użyć w tytule słów kluczowych na jakie pozycjonuje się stronę. Optymalne ustawienie to typ losowy dla np. 3 tytułów.

Sorry ale nie wiem o co biega :) Mam se dodać 3 tytułu i katalog bedzie mi losowal z nich tytuły typu "Doda fajne darmowe" ? to chyba bez sensu. Ja bym chcial swoje tytuły ale nei wiem czy mam wpisac jeden pod drugim?

Jeżeli chcesz dodać mieszany temat podajesz według tego wzoru:

Definicja : slowo 1,drugie słowo,slowo 3,słowo czwarte

Wynik : slowo 3,drugie słowo,słowo czwarte,slowo 1

Jeżeli chcesz dodać losowy temat podajesz według tego wzoru:

Definicja : slowo 1#drugie słowo#slowo 3

Wynik : drugie słowo (lub losowo inny).

(Informacje te są zawarte na podstronie "pomoc")

3) Istnieje opcja raportu ale nic nie raportuje

Raportuje dokładnie i sprawnie. Jeżeli chcesz się dowiedzieć jakie pozycje posiada strona w Google tylko dla fraz jednej strony klikasz "Sprawdz" w kolumnie "Pozycja w Google". Po chwili pobierania wyników zobaczysz pozycję. Jeżeli wolisz utrwalić pozycje, lub też sprawdzić je dla wielu stron zaznaczasz po prawej stronie wybrane serwisy i klikasz pod stronami "Generuj raport". Wygenerowane raporty znajdziesz po załadowaniu na podstronie "Raporty"
4) Opcja token po 1 dniu dodawania po 10 dziennie pokazuje 1100. Jakim cudem?

Część katalogów które już zostały ustalone jako z tokenem są dostępne od razu (sam sobie ustalasz do ilu takich stron dodajesz dziennie).

fajnie ze sie staracie i czekam aż wszystko zostanie naprawione to dodam kolejne stronki ;-)

Mam nadzieje, że wszystko wytłumaczyłem. Wersja 2 dodajemy.info powinna ruszyć za ok 2-3 tygodnie.

Jeżeli są jeszcze narzędzia, które chciałbyś/chcielibyście posiadać w panelu proszę o propozycje, postaramy się je wprowadzić.

Pozdrawiam

Jeżeli chcesz dodać mieszany temat podajesz według tego wzoru:

Definicja : slowo 1,drugie słowo,slowo 3,słowo czwarte

Wynik : slowo 3,drugie słowo,słowo czwarte,slowo 1

Jeżeli chcesz dodać losowy temat podajesz według tego wzoru:

Definicja : slowo 1#drugie słowo#slowo 3

Wynik : drugie słowo (lub losowo inny).

(Informacje te są zawarte na podstronie "pomoc")

Oki ale jak chce by system dodał moje 10 tytułów do 10 dziennie

Mieszanie sprawi że tytuły będą nielogiczne i admini mogą tego nie przyjąć

np:

Tanie noclegi

Hurtownia kosmetyków

Zabawki ekologiczne

po losowaniu wyjdzie hybryda typu: Zabawki kosmetyków ;-)

Chodzi chyba Tobie o Presell Page. Nigdzie na stronie nie pisze, że jest dodawanie do tego typu katalogów, a więc nie wprowadzamy klientów w błąd. Nie kupujesz punktów ze świadomością, że w ogóle takie pole jest przy dodawaniu, bo informacja ta nigdzie nie widnieje. Jeżeli ją zobaczyłeś to oznacza, że albo dodałeś demo, albo punkty najpierw zakupiłeś bez tej wiedzy.

Sorki chodziło mi o precle. Przy konfiguracji miałem 3 opcje: jednak presell był zaciemniony z

dopiskiem ze tylko w drugiej wersji.

Czy zatem przejście do drugiej wersji będzie automatyczne i bezpłatne?

Raportuje dokładnie i sprawnie.

tak mi dzisiaj wyraportowało ;-)

Raport dla domeny www.domena.pl... : Nieudany (Raport dla tej domeny był generowany w ciągu ostatnich 24 godzin)

Raporty zostały pomyślnie wygenerowane.

Można już zamknąć to okno.

myslałem że to raport dodanych katalogów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności