Skocz do zawartości

Adder. Zmiana oblicza.

eprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

AD 1:

Właśnie dlatego powinno się wybierać losowe, nie mieszane. Dla mieszanych wybiera się uniwersalne słowa.

AD 2:

Oczywiście będzie płatne z prostych powodów. Aktualnie system obciąża serwer 4 razy bardziej niż normalny adder, gdy dojdą funkcję z addera 5 będą też dużo większe opłaty i nie jest możliwe by było darmowe przejście. Dodamy wykresy i inne dodatkowe funkcje ale przejście będzie płatne, używać będzie można bez problemów aktualną wersję.

AD 3:

Nie, raporty są spisem pozycji fraz w Google dla wybranych stron na dane dni. Listę katalogów do których dodano lub nie znajdziesz klikając na "Lista" przy danej stronie.

Pozdrawiam

Udostępniliśmy demo jako pierwsi w Polsce (nie znaleźliśmy systemu wtedy który by posiadał taką opcję). Aktualnie jest już ogólnodostępny.
Widzę że słabo szukałeś... Było pare systemów co dawało dema - linkiseo.pl
Oczywiście będzie płatne z prostych powodów. Aktualnie system obciąża serwer 4 razy bardziej niż normalny adder, gdy dojdą funkcję z addera 5 będą też dużo większe opłaty i nie jest możliwe by było darmowe przejście. Dodamy wykresy i inne dodatkowe funkcje ale przejście będzie płatne, używać będzie można bez problemów aktualną wersję.

A ja jakiś czas temu widziałem na stronie że wszystkim obecnym klientom dacie za darmo dodawanie do precli...

Widocznie zmieniliście zdanie...

A i jeszcze jedno pytanie? Czy będzie faktura? Bo coś mi się wydaje ze to lewy interes...

• 2 tygodnie później...

Co do dema to szukałem i nie znalazłem.... demo mieliśmy mniej-więcej od lutego. Możliwe, że nie znalazłem, a jednak ktoś miał.

Co do PresellPage pisaliśmy, że dodamy ta opcję dla obecnych klientów i tak będzie. Zostanie ona dodana, nie będzie trzeba płacić za jakieś przejście, ale korzystanie z niej będzie płatne co jest oczywiste.

Co do faktury to tak, będzie możliwość jej otrzymania.

I jak już mówimy o linkiseo.pl to warto wspomnieć, że jest tam trochę za dużo "już wkrótce", u nas wypisane narzędzia już są, nie "będą".

Pozdrawiam

Jak to jest w Adderze z rejstracją na fora? :(

Witaj Stokrotka.

Rejestracja na forach phpBB jest od początku tylko dodatkiem w opisie "Adder'a". System nigdy nie był dość skuteczny. Rejestracja następowała tylko na forach bez tokenów (a takie fora są strasznie trudne do znalezienia). Dlatego też wielu klientów systemów adder ma negatywną opinię na temat tych systemów bo:

Właściciele piszą, że system dodaje do PHPld, a tak nie jest,

Właściciele piszą, że system dodaje do phpBB, a tak nie jest,

Właściciele piszą, że system dodaje do Otwarty Mini, a tak nie jest,

nawet jeśli ktoś tego nie pisze, a klient widzi go w statystykach to już to jest dla niego mylące. Takie praktyki zakończyły się ogólnie złą opinią na temat tego systemu.

Nasz system to głównie zbiór narzędzi dla pozycjonerów, webmasterów oraz innych klientów którzy po prostu chcą śledzić efekty systemu jak i swoje własne. W adderze 5 (który został już wydany i okazał się bublem, dopiero wyjdzie wersja która się nadaje do normalnego użytku) jest funkcja dodawania do for phpBB ze standardowymi tokenami, lecz spotkało się to z dużym oburzeniem z czego się oczywiście nie dziwie.

Pozdrawiam, gdybyś miała jeszcze jakieś pytania jestem do usług :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności