Skocz do zawartości

Wileka prośba

adiS87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Słowa kluczowe na mojej stronie to:

"darmowe ,gadzety ,komorek ,bramka sms ,free mobile ,3gp ,loga ,dzwonki ,grafiki ,animacje ,testy telefonów ,gotowe smsy ,freemobile ,nokia"

Wczoraj kolega zasugerował mi że te keywordy są "trudne" (bo niby za duża konkurencja czy coś) i na wypozycjonowanie takiej strony musiał bym przeznaczyć minimum 1000zł miech.

I szczerze mówiąc faktycznie mimo że dodaje ją do katalogów i wymieniam się linkami z innymi stronami to rozwój jest raczej średnio widoczny.

Czy mam zmienić te keywordy? Jeśli tak to na jakie bo już nie wiem jakie to mogą być "łatwe" słowa kluczowe.

Dla tych co potrzebują sprawdzić zawartość strony to: freemobile.com.pl

przeznaczyć minimum 1000zł miech.

faktycznie trochę dużo za pojedynczą frazę w takim zestawieniu,

posprawdzałem, policzyłem i np,: tak średnio-rynkowo:

bramka SMS od 250 za 10pozycję do około 650 za pierwsze.

ale np dzwonki które sobie tam umieściłeś to akurat 1000 zł za 1-2 miejsce jest ceną dobrą !!!.

Ok dzięki ,skorzystam z Twojej rady !!!

Skorzystaj jeszcze z jednej rady.

Opanowanie zasad pisowni języka w którym pozycjonujesz przynajmniej na poziomie podstawowym, cholernie pomaga w pozycjonowaniu, uwierz mi i zajrzyj czasami do słowników.

I powodzenia !!!

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Sprobuj pobawic sie tym .

Mozesz powpisywac kolejne frazy do wyszukiwarki i zobaczyc ilosc wynikow do kazdej z nich, to da ci jako taki obraz, ktore latwiej a ktore trudniej pozycjonowac. Potem bedziesz mogl wybrac te najwazniejsze dla ciebie(kompromis pomiedzy duza iloscia zapytan i mala liczba wynikow)..+ rada ExPloit.

P.S. Sorki za brak polskich znakow, ale na tej maszynie nie posiadam. ;)

Czy mam zmienić te keywordy? Jeśli tak to na jakie bo już nie wiem jakie to mogą być "łatwe" słowa kluczowe.

ja powiem ze swojego doświadczenia, że jak nie będziesz atakował tych najczęściej wpisywanych fraz to nie zdobędziesz pożądnego ruchu - taka jest prawda, konkurencja rośnie i będzie rosła, no i trudno przegonić tych którzy kupują bdb. linki samymi katalogami i wymianą, ja w mojej branży jestem w top10 już z 5. najczęściej wpisywaną frazą i wciąż nie mogę przegroczyć progu 50.000UU, muszę pozycjonować kolejne frazy i kupować jeszcze więcej linków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności