Skocz do zawartości

Problem z instalacją katalogu modified by pkruk and wedan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z instalacją katalogu modified by pkruk and wedan. Wszytko wprowadzam dobrze, a wyskakuje błąd:

Warning: fopen(/home/kataloss/public_html/otwarty_inc/config.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/kataloss/public_html/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 318

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/kataloss/public_html/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 319

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/kataloss/public_html/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 320

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kataloss/public_html/otwarty_inc/otwarty_install.php:318) in /home/kataloss/public_html/otwarty_inc/otwarty_install.php on line 332

Podczas instalowania niemodyfikowanego katalogu otwarty_mini wszystko poszło dobrze i katalog działał.

Dodam jeszcze, że przenosiłem katalog i prawie wszystko działało oprócz kilku funkcji (import mapy, style) i dlatego zdecydowałem się nową instalację.

Proszę o pomoc...bo już mam mętlik w głowie

Usuń plik otwarty_inc/otwarty_install.php

i zmodyfikuj ręcznie: public_html/otwarty_inc/config.php

$home_dir = "";

$dbhost = "localhost";

$dbuser = "";

$dbpss = "";

$dbname = "";

$prefix = "otwarty_"; // tu musisz założyć tabelę ręcznie

$login = "";

$pass = "";

Jeśli wpisywałeś dane w formularz w otwarty_inc/otwarty_install.php, to prefiks jest już utworzony, wystarczy dane przenieść do config.php i usunąć plik instalacyjny.

To to ja też wiem, ale mi chodzi jak pozbyć się błędów. Katalog niby chodzi (bo tak robiłem wcześniej), ale muszę ręcznie edytować style i nie mogę zrobić mapy katalogu !!! bo nie działa ten skrypt googlowski, a napiszę że z chmodami mam dobrze ustawione. Mowa oczywiście o tym modyfikowanym katalogu...

Podczas wejścia do XML export wyskauje:

Warning: fileperms() [function.fileperms]: open_basedir restriction in effect. File(/home/accounts_m/mitea/public_html/) is not within the allowed path(s): (/home/kataloss:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/kataloss/public_html/otwarty_admin/xml_export.php on line 49

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kataloss/public_html/otwarty_admin/xml_export.php:49) in /home/kataloss/public_html/otwarty_admin/admin_functions.php on line 24

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności