Skocz do zawartości

chyba przesadziłem

psyku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie, od jakiegos czasu pozycjonuje witryne na 6 fraz. Dodawałem stopniowo do katalogów po 10 wpisów dziennie. Ostatnio z braku czasu, przestałem dodawać recznie, tylko zleciłem to dodawarce www.linkiseo.pl. Jakies dwa dni temu zorientowałem sie że moja strona wypadła z pozycji na szukane frazy. Z 6ciu fraz nie ma jej nawet na jednej. Czy to możliwe ze dostałem filtr a je4śli tak to czy można to jakoś sprawdzic, a jeśli sie okaże ze tak to jak mam z niego wyjść skoro strona w żaden sposób nie narusza regulaminu google. Ares strony: https://www.teledyski.bounce.pl

Dzieki i pozdrawiam

Witam

...

Narusza regulamin - skorzystałeś z firmy seo. Za pół roku wyjdziesz z filtra, Twoja strona jest na jednej z ostatnich pozycji w wyszukiwarce dla danych fraz.

PS. Mozesz napisac reinclusion w Google Webmasters, moja strona jest już w filtrze 2 miesiące przed seo.

W reinclusion podobno sie pisze tylko jak sie bana dostanie. A co do czasu wyjścia z filtra, to czemu to aż pół roku ma trwać?? Kumpel dostał filtr i po tygodniu juz wyszedł??

pozdrawiam

a może to nie był filtr, tylko chwilowy gwałtowny spadek pozycji?

Nie ma co się martwić . 3 dni to naprawdę mało. Mi ostatnio półroczna domena wypadła na półtora tygodnia za to że dodałem trochę linków przez wakacjami aby sięwszystko zdążyło przeliczyć. Po tym czasie strona wróćiła jeszcze wyżej. Z linkami raczej nie przesadziłeś. Zrób tak-linkuj dlaej Z TAKĄ SAMĄ PRĘDKOŚCIĄ. Usuń sitemapę z google webmaster tools (jeśli jej nie masz to dodaj na kilka dni i usuń ). Będzie dobrze

Nie ma co się martwić . 3 dni to naprawdę mało. Mi ostatnio półroczna domena wypadła na półtora tygodnia za to że dodałem trochę linków przez wakacjami aby sięwszystko zdążyło przeliczyć. Po tym czasie strona wróćiła jeszcze wyżej. Z linkami raczej nie przesadziłeś. Zrób tak-linkuj dlaej Z TAKĄ SAMĄ PRĘDKOŚCIĄ. Usuń sitemapę z google webmaster tools (jeśli jej nie masz to dodaj na kilka dni i usuń ). Będzie dobrze

Linkowanie z tą samą siła nie pomaga, przynajmniej w moim wypadku. Jeżeli widzisz swoje podstrony w google wpisując adres strony , a nie ma Cię nawet w 1000 wynikach to moim zdaniem filtr.

ja bym mapę strony wywalił na stałe, chyba, że masz olbrzymią witrynę (>100 000 podstron) i chcesz, żeby google nie miał problemów z jej indeksacją. Ja dostałem filtr na linki, zmieniłem grafikę i układ strony to wyszedłem na tydzień z filtra. Miałem 6000 linków teraz google widzi ledwo 1000.

po pierwsze nowe domeny nie pozycjonuje się po 10 linków dziennie, moim zdaniem 10 max na tydzień dla nowych domen. filtr może trwać od kilku dni do kilku miesięcy, no chyba ze dostanie się "mityczny" sandbox to wtedy co innego.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Wyglada na sanboxa ;) a tak na marginesie skad masz ten scrypt na swojej stronie ?

To twoja robota czy mozna go gdzies dostac w sieci bede wdzieczny za odpowiedz i zycze

szybkiego powrotu do czolówki bo strona jest naprawde fajna :P i szkoda by bylo zeby smieci byly wyzeje od Ciebie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności