Skocz do zawartości

problem z banerem w toplistach

chorazy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moja strona figuruje w kilku toplistach. Do dziś wszystko było ok. Ale niestety dzisiaj okazało się, że banneru nie widać. Robiłem dziś inny baner, zmieniłem w topliście adres do mojego nowego banera ale cały czas to samo. Gdyby taka sytuacja miała miejsce tylko na jednej topliście to bym to olał, ale tak jest we wszystkich :/

sdfmb9.jpg

EDIT:

Heh...dziwna sytuacja. Wszystko samo zaczęło działać. Temat do kosza. Sory za zawracanie głowy.

EDIT2:

I gó**o znowu nie działa.

Jaki masz panel administracyjny?

Jeśli masz Cpanel to zarządzanie witryną/Zabezpieczenie HotLink.

Miałam niedawno podobny problem. W pewnym momencie przestały się wyświetlać wszystkie banerki, chociaż do tej pory było ok.

Podejrzewam, że firma hostingowa pozmieniała jakieś ustawienia (nie mam pojęcia co).

Po interwencji stwierdzili, że mam właśnie źle skonfigurowane zabezpieczenie hotlink.

Nie wiem skąd nagle się pojawiła zła konfiguracja skoro do tej pory była dobra, a nic nie było zmieniane, ale nie wnikałam w to. Zmieniłam ustawienia i jest ok.

Napisz zapytanie do administratora.

choroba genetyczna - prośba o pomoc | śluby, wesela fotograf ślubny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności