Skocz do zawartości

Keyword Tool

beny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wiadomo, ze Keyword Tool jest jednym z podstawowych narzedzi przy doborze fraz, ktore pozycjonujemy. Natomiast ja zastanawiam sie jak czytac Search Volume.... Kiedys byla tam wartosc x/5, teraz jest 'green bar' :) Jaka ilosc odwiedzin pokazuje Waszym zdaniem ten pasek jak jest zielony w 1/4 w 1/3? Ile dana fraza jest w stanie wygenerowac wejsc jesli pasek jest w np. 1/2 "pelen"? Jakie macie doswiadczenia w tej kwestii.

Ja np. mam fraze, dla ktorej Keyword Tool wskazuje 1/4, a wejsc jest przez 7 dni piec - mimo ze strona znajduje sie w pierwszej trojce wynikow. Przeciez bez sensu wnioskowac, ze w miesiac szuka tej frazy 20 osob w Polsce (zakladajac ok. 100% klikalnosc w moja strone). :)

Pozdrawiam

BENY

poszukujesz luksusowego apartamentu wejdz na apartamenty Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności