Skocz do zawartości

Problem: Nowy adres stronki w Google

deluge

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno stworzyłem stronkę i po zgłoszeniu jej do Google, po jakimś tygodniu pojawiła się od razu na 11 miejscu na interesujące mnie słowo kluczowe. Oczywiście miło to mnie zaskoczyło. Postanowiłem wykupić do niej oddzielną domenę, gdyż do niedawna miała mało atrakcyjny adres związany z firmą hostującą. Po zgłoszeniu ponownie stronki do Google, ale tym razem już pod nowym adresem, dzisiaj odwiedził mnie ponownie Googlebot i przejrzał całą witrynę, łącznie 19 podstron. Niestety po paru minutach w Google zniknął z mojego zasięgu stary adres stronki. Nie jak Google postąpi w takiej sytuacji: zastąpi stary adres nowym, czy może pomyślało, że są to jakieś zduplikowane strony? Jak można sprawdzić pozycję swojej stronki na dane słowo kluczowe? Z góry zaznaczam, że jestem początkującym w dziedzinie wyszukiwarek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności