Skocz do zawartości

spadek na google za linkora?

101krecikow

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
czy i kiedy

Na pytanie "czy" - dopowiedź jest twierdząca. Jak już gdzieś pisałem -jestem na etapie prawie-beta. Systemik testuje się na amerykańskim i na niemieckim serwerze, przy czym jeden z elementów będzie serwowany z home. Niestety tylko ten pasywny, ale może jeszcze uda się znaleźć polskiego providera chętnego do współpracy.

Co do "kiedy" - po zagotowaniu serwera w home deklarowałem dwa tygodnie, bo na taki czas oceniłem procedurę przenosin na dedyka. Sprawy się po drodze skomplikowały, pojawiły się nowe doniesienia z rynu seo - w efekcie mogę udzielić tylko mało precyzyjnej odpowiedzi "wkrótce".

Z tego co czytałem na forum, nowa wersja Linkora ma byc zbliżona w głównych założeniach do pierwszej edycji RM, więc sympatycy mojego systemu na tym nie stracą. Tym bardziej w drugiej edycji wypadałoby znowu być o krok do przodu, a to wymaga jeszcze pracy. Z tego co słyszałem, to niedługo urodzić się mają kolejne Link-cośtam - będzie w czym, wybierać.

I ogólna uwaga - bardzo ostrożnie podchodźcie do systemów. Z RM włącznie, choć mam nadzieję, że jeżeli nie pomoże - to nie zaszkodzi w pozycjonowaniu. Jeżeli ktoś dzisiaj opiera pozycję serwisu na udziale systemie, to za kilka miesięcy będzie musiał zaczynać od zera.

Z tego co czytałem na forum, nowa wersja Linkora ma byc zbliżona w głównych założeniach do pierwszej edycji RM, więc sympatycy mojego systemu na tym nie stracą. Tym bardziej w drugiej edycji wypadałoby znowu być o krok do przodu, a to wymaga jeszcze pracy.

A pomyślałby ktoś, że nic nowego już się nie da wymyśleć - myśl ludzka nie zna granic :)

To wszystko bez ironii

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

Podobno ten temat jest na topie i podobnie postępuje większość firm hostingowych w tej chwili

nie chcę zakładać nowego wątku, ale kurde mam serio problem ze znalezieniem taniego hostingu, który nie zabraniałby linkoropodobnych systemów. Interesują mnie parametry i ceny takie w okolicach superhost.pl (a jak z nimi, bo czekam na maila?)

mozecie coś polecić?

101k

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

superhost.pl - na razie 1 powazna wpadka, poza tym dziala znosnie.

Z mojego doświadczenia poleciłem ich usługi paru znajomym to codziennie maja jakieś drobne wpadki, nie wiem jak teraz ale jak umieszczą strone w usa to pingi fatalne, jak w belgii to znośne. pozatym są kłopoty ze stawianiem osCommerca i np. z mambo

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja mam w powweb i co mogę powiedzieć -

1. Ostatnio trochę poprawili , ale wcześniej szybkość php+mysql była kiepska ( ale ostatnio się to poprawiło chodź dalej nie ejst to porażające)

2. Podoba mi się tu support , jeśli wystąpi jakiś błąd po stronie servera to zazwyczaj usuwane jest to w ciągu godziny od wystąpienia max(chyba że coś bardzo poważnego)

3.Forum- super plus dla powweb

4. Możliwość ingerowania w php.ini- duży plus

5.Transfer dzienny 5gb ( duży plus za tę cenę chodz wolałbym 150gb na miesiąc a nie dzienne wykorzystanie) ale za tę cenę...

5. 500000 hits- duży minus - w zasadzie nie do wykorzystania te 5 gb(ostatnio to wprowadzili) mam servis z około 2000-3000 wizyt dziennie (około 16000 odsłon) i to generuje około 200000-250000 hits czyli jestem w połowie ale przy 400000 wysyłają ostrzeżenie duży minus

6.pingi takie sobie odemnie około 186ms

7.Bardzo tani w stosunku do jakości

8. 5 baz danych - 20 zapytań na sekundę max na jedna bazę ( jeśli przekroczysz na godzine odcinają)

9 Ja jestem nawet całkiem zadowolony...

--------------------------------------------------------------

ściąga, referaty laborki ściągi

A ja polecam zapoznac sie z www.host24.pl maja serwer w de pingi po 39ms z mojego dsla na prv mozna sie dogadac co do wszystkiego(wytargowac bez limitu domen itp). Maja tylko 1 wade PANEL jest confixx :/ no i domeny recznie dodaja. Modul rewrite mialem zrobiony po 2h a linkor zawsze dziala wszystko sie blyskawicznie laduje i jeszcze nigdy nic nie padlo uptime mozna sprawdzic na webhostingtalk.pl aktualny z 56dni wynosi 100% :-)

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

wszystko śmierdzi...

trzeba powołać SEOwa komisje śledczą

- ds. szooka

- ds. linkora

jeżyk na przewodniczącego :lol:

A O.Rydzyk na przewodniczącego 8) ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności