Skocz do zawartości

aby lepej się nam żyło i pozycjonowało ...

FID

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie miejsce gdzie można się wyżyć albo wyśmiać na temat polityki z naszego punktu widzenia ?

W obliczu tego co się dzieje w Polsce postanowiłem stworzyć stronkę, która niektórym uświadomi co się w tym kraju dzieje bo aktualnie to mamy kabaret i wielką rozpierduchę.

Nie mam czasu aby sam pociągnąć tą stronę ale strasznie mnie irytuje to co się dzieje na scenie politycznej.

Pomóżcie w ramach zabawy albo dla satysfakcji rozbujać ten temacik - jest szansa że będziemy mieli wpływ na to co się będzie niebawem działo.

stronka logowanie

ja idę na wybory ! tylko na kogo zagłosować ... ? :glaszcze:

pozdrawiam

POMYŚLCIE - może zamiast walki z partiami politycznymi warto byłoby rozszerzyć akcję "idź do wyborów" ewentualnie z nastawieniem na kogo powinniśmy głosować - ja osobiście nie wiem na kogo w dniu dzisiejszym powinno się oddać głos - wtedy walka o jakiej piszecie miałaby sens - dlatego zapraszam do działania na stronie powyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności