Skocz do zawartości

Mój precel

Grzegorz Getka

Rekomendowane odpowiedzi

Więc rób tak koniecznie! Jako wpisującemu teksty też mi zależy, żeby precel był zadbany. Zaraz zerknę co u Ciebie słychać i jak dobrze słychać, to dodam jakiś unikarcik. :D

E: Pytanko - w regulaminie nie ma, czy mogę edytować powtórnie swój wpis. Mogę czy nie?

Jeżeli po edycji jest zgodny z regulaminem to jak najbardziej.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

No rewelacja precelek! Wpis zrobiony. To teraz lece go podlinkować :D

E: Aaaa... tylko pytanko jedno, bo z tym się jeszcze nie spotkałam. Po wejściu na podstronę ze swoim wpisem nie widzę tytułu postu. To pewnie nie ma żadnego znaczenia, jedynie estetyczne. Link podstrony jest przyjazny, więc to najważniejsze. Raczej informuję, niż pytam, bo sądzę, że to tylko dla użytkowników, którzy wchodzą poczytać, może mieć znaczenie. Ale jeśli chciałbyś, żeby serwis się rozwinął i by zwykli ludzie wchodzili czytać, to może warto sprawdzić, co i jak. A jeśli nie, to niech i tak będzie. Pozdrawiam.

Jest tytuł tylko ma kolor.. biały, zaraz to zmienię. :D

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Po aktualizacji PR precel dostał PR=2. Ma już 100 stron zaindeksowanych.

Zapraszam także na mojego drugiego precla, adres:

https://www.precel.odchudzanie.waw.pl <------ PR=3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności