Skocz do zawartości

Kiedy wysylaja czeka?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam juz 3 miesiac gdzie w kazdym miechu mam kwote bliska 100$ i kurde..., tam tam w rozliczeniach miesiac.. kwote i .. ?

i kiedy oni wysylaja czeka?

Suma juz dawno przekroczyla 100$ a czeku jak nie bylo tak nie ma.

Trzeba gdzies to zglosic ze kcem juz czeka? Czy to sie dzieje automatycznie.

Jesli wysla to jakies info o tym fakcie dostane..., gdzies to w panelu bedzie odnotowane.. ze wyslali.. ze zrealizowalem?

To pytanie glownie do tych ktorzy juz otrzymali zaplate.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli przez trzy miesiące miałeś prawie 100$, to... już po drugim

powinieneś czek otrzymać.

O tym że czek został wysłaby możesz przeczytać w 'Płatnościach',

interpretując w ten sposób zapis:

'Typ płatności: sprawdzanie'

Google pisząc 'sprawdzanie' chciało napisać 'czek' :).

Czek wysyłany jest krótko po 20-stym każdego miesiąca, w Polsce

ze skrzynek wyjmuje się go 6-9 dni później.

W panelu nie ma info o zrealizowaniu czeku.

Szy.

• 2 tygodnie później...

a najgorsze jest to, że podobno coraz więcej osób wyrzucają bo się wzieli za czyszczenie.

Ludzie po ponad rocznej pracy z Adsense dostają ni stąd ni z owąd maile o nieprawidłowych clickach.

Ja to bym na pewno nie zaryzykował wstrzymywania płatności - spora szansa ze w międzyczasie mogą zablokować konto i zarobki papa :)

a najgorsze jest to, że podobno coraz więcej osób wyrzucają bo się wzieli za czyszczenie.

Ludzie po ponad rocznej pracy z Adsense dostają ni stąd ni z owąd maile o nieprawidłowych clickach.

Ja to bym na pewno nie zaryzykował wstrzymywania płatności - spora szansa ze w międzyczasie mogą zablokować konto i zarobki papa :D

Nawet jak wywalaja a miales ponad 100$ to i tak czek wysla(bynajmneij bylo tak u mnie i kilku moich kolegow)

Niestety w osttanim czasie napawde latwo wyleciec z googla, a pisac do supportu i pytac sie z jakiej przyczyny wyleciales nie ma sensu(probowalem sie dowiedziec, przyszedl tylko mail ze dostali moja odpowiedz i ze odpowiedza a.s.a.p)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności