Skocz do zawartości

Czy to jest nasz znajomy z forum?

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Woźny pas mu odwiązał, pas słucki, pas lity,

Przy którym świecą gęste ku***y jak kity...

[edit]

Adam Mickiewicz

"Pan Tadeusz"

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

ee to ze wyswietlam linki to raczej nie moze byc karane ;). To tak jakby osobe z adsense ukarac za to że google dopuscilo reklamę np. jakiś zakazanych prawnie rzeczy.

Odpowiedzialnosc lezy po stronie administratorów - oczywiscie tez nie do konca. Bowiem zadaniem kazdego administratora jest reakcja na zgloszenie i dopiero jakby nie zareagowali mozna byloby sie czepić.

Zapewne poprostu poprosiliby o IP tzw. reklamodawcy i osoba wystawiajaca link by odpowiadała a nie system, czy emitujący linka.

W sumie mnie zastanawia na jakiej podstawie chca go oskarzyc za to ze napisal sobie chlopak skrypt - przeciez on nic publicznie nie napisał. No chyba ze uznac iz wysylanie danych z linkiem obrazliwym potraktowac jako publikacje to mozna uznac iz z wlasnego kompa dokonywal publikacji tresci obrazliwych.

No to teraz pewno ludzie beda z PROXY robili swoje badz zeby jeszcze mniej ryzykowac skocza po POPA zmienia IMEI w komorce i z gprsa pojada a nastepnie popa do kosza.

Jak Kwasniewski dyrygował, to nic sie nie mowilo o jakis bezdomnych obrazajacych, czy pozycjonerach. Niedlugo wszystki nas wsadza do wiezenia, albo pod grozba wsadzenia, beda zmuszali do glosowania na PIS'dowską partie.

Wtedy trochę media bardziej z szacunkiem do takiej instytucji jak prezydent podchodziły i emitowali bluzgów na antenie. Choć jak Kaczyński w 2002r. powiedział swoje 'spie.. dziadu' to zostało to pociągnięte i afera była na całą Polskę.

//edit

A jak w radiu prezenter powiedział 'Roman przetań pie...ć' to też był zachwyt na całą Polskę...

Ale wydaje mi się, że zarzuty są w prosty sposób do obalenia. A to dlatego, że nikt nigdzie nie napisał, że "Prezydent to ku**s" albo "Lech Kaczyński to ku**s"... a jedynie dał anchor linku "ku**s". W związku z tym nie doszło w moim mniemaniu do obrażenia kogokolwiek.

Ale to oczywiście tylko moje prywatne zdanie nie podparte żadnymi podstawami prawnymi.

//równie dobrze można by założyć, że linki miały na celu stwierdzenie, że "ku****m" jest autor strony, do której linkujemy (webmaster), a nie sama osoba Prezydenta (napisałem z dużej, co by nie zostać oskarżonym o zniesławienie :) )

szanować można np. instytucję prezydenta, wybraną przez większość narodu

Ja akurat go nie wybieralem, mimo, ze jestem w mniejszosci, tez mam prawo glosu...

Instytucje prezydenta mozna szanowac, ale nie wtedy kiedy sprawuje ją kaczynski, bo wtedy wystepuje sprzecznosc.

Np. gdyby inny wykladowca wyglosil slowa o. rydzyka to pewnie dostałby od razu 2 w zawiasach.

a gdyby rydzyk pozycjonowal słowa ku**s pod tego pseudo prezydenta, ktory osmiesza (zamiast reprezentowac) Polske przed całym swiatem, to pewnie wlos z tej jego łysej glowy by nie spadł.

Ostatnio, kiedy odwiedzila mnie rodzina z Holandii, to smiali sie z tego co mowia o nas, o tym co nasz prezydent "reprezentuje"... głupio mi bylo. A widze po forach, widze po gazetach w internecie, co pisza niemcy, amerykanie, a nawet czesi.

tak to jest jak sie gada bez papugi :D

Jakbym to byl ja, nie mowilbym nic, a adwokat wymyslilby bajke, ze nie wiedzialem, ze linki tak dzialaja, ze strona sie pozycjonuje :) Wyszloby z tego oskarzenie o obrazliwe linkowanie, a to juz nic strasznego, skonczyloby sie pewnie grzywna :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności