Skocz do zawartości

nowy katalog otwarty mini

pyby

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym brakiem dodawania kategorii przez userów to daleko nie zajedziesz :P

Bo pomyśl sam, katalogujesz 10 różnych stron, chce Ci się dopasowywać chęć z nich na siłę do kategorii a dla dodania reszty wracać za 2 dni do katalogu??

Pozdro 600 ;)

no co Ty :P proponowanie kategorii dziala i jest wlaczone. najpierw proponujesz kategorie, potem wysylasz maila z info o stronie i gitarka :))

pozdro!

----------------------------------

darmowe midi dzwonki

darmowe polskie utwory karaoke

Dlaczego dodając strony do Twojego katalogu za każdym razem otrzymuję komunikat:

Wpis już raz został dodany do bazy. Przejdź do innej podkategorii aby przypisać do niej swój wpis. Administrator zezwala na przypisywanie wpisów do 10 podktegorii.

Najciekawsze jest to, że stron nie widzę w katalogu. Wyszukiwarka katalogu również ich nie wyszukuje. Importowałeś jakąś bazę i nie zaakceptowałeś wpisów?

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

pyby zaginąłeś w akcji ratowania katalogu, że nie odpowiadasz na pytania?

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 3 tygodnie później...

hej sorka, zaginalem w akcji ale twardo wrocilem :)))

" MartinB: Dlaczego dodając strony do Twojego katalogu za każdym razem otrzymuję komunikat: "

heh nie wiem jakim cudem to robisz - to ja dodaje strony ;)) chetny wysyla maila

@jarcow:

nie wiem jak to zrobic :(

zapraszam do dodawania swoich stronek, dodawal bede tylko te w miare sensowne i wartosciowe.

licze ze z czasem katalog bedzie coraz wyzszych lotow.

pozdrawiam

pyby teraz udało mi się zgłosić strony.

!!!

10% wpisow musialem odrzucic . . . mam nadzieje ze to nie byly Twoje MartinB

Sprawdziłem i wszystkie strony, które zgłosiłem są w katalogu.

:)

Pyby napisał: "no co Ty :( proponowanie kategorii dziala i jest wlaczone. najpierw proponujesz kategorie, potem wysylasz maila z info o stronie i gitarka ;))"

Ja chyba nie rozumiem. Dodaję kategorię, nie ma jej, wychodzę. Wracam, jak mi się przypomni albo trafię powtórnie przypadkiem, albo (to zwłaszcza), jeśli bywam tu na forum. Jedyne możliwości. A o jakiego maila chodzi, że mam wysyłać? Strony mogę dodać, jak wejdę do kategorii, więc o jaki mail chodzi?

Ale ja to sie nie znam, więc to tylko takie skromne pytanka użyszkodnika

Pyby napisał: "no co Ty :) proponowanie kategorii dziala i jest wlaczone. najpierw proponujesz kategorie, potem wysylasz maila z info o stronie i gitarka :))"

Ja chyba nie rozumiem. Dodaję kategorię, nie ma jej, wychodzę. Wracam, jak mi się przypomni albo trafię powtórnie przypadkiem, albo (to zwłaszcza), jeśli bywam tu na forum. Jedyne możliwości. A o jakiego maila chodzi, że mam wysyłać? Strony mogę dodać, jak wejdę do kategorii, więc o jaki mail chodzi?

Ale ja to sie nie znam, więc to tylko takie skromne pytanka użyszkodnika

Chodzi Ci o to ze podkategorie nie są automatycznie dodawane od razu?

W sumie racja, zmienilem to. Od dzisiaj podkategorie mozna tworzyc z miejsca i dodawac strone. Jesli kategorie beda sie powtarzac lub zostana umieszczone w zlym miejscu - bede je usuwal badz przenosil.

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności