Skocz do zawartości

Jak oceniacie frazę "Projetky domów"

AdamAGP3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na mój gust ocenianie frazy to pojęcie względne ;-)

Każdy wie najlepiej jakie zaplecze posiada (nie licząc tych 4 tyś katalogów i kilkuset precli - to "dobro wspólne" ;p ) oraz tego ile kasy może wydać na linki, oraz ile ma punktów w systemach wymiany linków

A tak w ogóle nie lepiej by było wy pozycjonować stronę na niżowe hasła ? Przy takich hasłach pewnie i one będą dobrze obsadzone ale na pewno nie tak jak fraza główna

Jeżeli będziesz próbował to szczerze życzę szczęścia :P

Nie masz gdzie stawiać zaplecza? - Darmowe serwery dla webmasterów ?

Ciężko mi w ogóle określić ile mi to zajmie i na ile będzie skuteczne. Bo tam tłok na szczytach:), a zaplecze mam małe, a tematyczne trzeba by stworzyć:), no oczywiście z dobra wspólnego też bym korzystał:), a jak się ugadujecie z klientami przy ciężkich frazach gwarantujecie im daną pozycje? a jak się przeliczycie to kapa? Zwrot pieniędzy albo nieopłacalność?

Przy dzisiejszych warunkach chyba nie ma się już co tak sugerować ilością linków i podstron konkurencji jak kiedyś. Sam się z resztą przekonałem już, ale tu jest ostre pozycjonowanie więc nie wiem.

Napewno nie umawiaj się na pozycję - bo dołożysz do interesu. Najlepiej to bierz kase za proces pozycjonowania ogólnie. Jeśli klient mało cwany to wilk będzie syty i owca cała.

Nie opłaca się poniżej 1000 - 1200 schodzić na miesiac z tej frazy.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Za 50% tej kwoty zrobie Top 10

Strasznie drogo. Na Allegro zrobią to za 29.99, płatne z góry. Ban lub filtr gratis :(.

A na poważnie - poniżej 1000 nie ma co się brać za to.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności